marți, 18 februarie 2020

Emisia Neptun Tv a fost întreruptă. Constanța 100%: "A intrat în faliment"

Soti Cable Neptun SRL, compania care deținea televiziunea Neptun Tv, a intrat în faliment pe 17 februarie 2020, conform deciziei Tribunalului Constanța. Angajații televiziunii a fost evacuați, iar la intrare a fost pus sigiliu.


Hotărârea intermediară din 17 februarie 2020 a Tribunalul Constanța a dispus „intrarea în faliment a debitoarei SOTI CABLE NEPTUN SRL. (...) Desemnează lichidator judiciar pe ARTEMIS LEGAL INSOLVENCY SPRL, cu o retribuţie de 5000 lei exclusiv TVA + 10 % din valoarea fondurilor obţinute (...). Fixează termen de judecată la data de 11 mai 2020, ora 8:30 (...). Executorie. Cu apel în 7 zile de la publicare în BPI. Apelul se va depune la Tribunalul Constanța. Pronunțată în ședință publică (...).”, anunță Constanța 100%.

Așadar, decizia finală se va lua pe 11 mai 2020, dar specialiștii consultați de sursa citată au afirmat că nimic nu se mai poate schimba: "Datoriile firmei sunt exorbitante în raport cu veniturile, marea majoritate a angajaților au plecat de mult timp, sculele sunt vechi și nu mai valorează mare lucru, mașinile – atât cât mai erau – au fost scoase la vânzare. (...) Emisia a fost întreruptă azi după-amiază (nr.: pe 17 februarie 2020), la numai câteva ore de la pronunțarea sentinței. Autoritățile competente au pătruns în sediul televiziunii, chiar în timp ce în platou se înregistra o emisiune, au stins luminile, au evacuat oamenii și au pus sigilii pe ușă. Valoarea totală a creanțelor, în mai 2019, era de peste 39 de milioane de lei și 273.000 de dolari. (...) Neptun TV a fost înființat pe 29 iunie 1995 de către fostul primar al Constanței Radu Mazăre. Fondat ca un post regional, din 2007 a început să emită național, acoperind 66,3% din totalul gospodăriilor cu acces TV din România. A avut și o subredacție la București", mai precizează sursa citată.


6 comentarii despre subiectul „Emisia Neptun Tv a fost întreruptă. Constanța 100%: "A intrat în faliment"”:
Bogdan

La Digi pozitia 118 unde era Neptun tv este lipsa, l-au scos.

Ionut

Da,deoarece sunt șanse să intre un alt post în locul lui. Posibil Canal 33.

Anonim

Nici o pierdere, concurența e mare, alte posturi îi vor lua locul.

Anonim

Dacă ar fi după mine as scoate toate posturile ca Neptun Tv, încarcă grila aiurea.

Villy

Canal 33 a intrat în grila digitala RCS.

Anonim

Este la scanare, nu apare in lista finala

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile