sâmbătă, 29 februarie 2020

Modificări de la 31 martie 2020 pentru clienții UPC

Ca urmare a procesului de fuziune dintre Vodafone România şi UPC România, Vodafone devine furnizorul de servicii mobile, fixe şi TV abonaților UPC. Principalele modificări de la 31 martie 2020 sunt cele de mai jos.

- Plata facturii pentru serviciile fixe şi TV se va face în contul IBAN afişat pe factura dumneavoastră. În cazul în care plătiţi factura prin internet banking, UPC România va fi înlocuit cu Vodafone – pentru servicii fixe şi TV.

- Magazinele UPC vor fi transformate, treptat, în magazine Vodafone. Astfel, vei putea realiza în continuare operaţiuni specifice produselor de fix şi TV, dar în plus, pe măsură ce magazinele vor fi transformate, şi operaţiuni specifice serviciilor mobile.

- Aplicaţia MyUPC se va redenumi în MyVodafone Fix and TV. Logarea în aplicaţie se va face cu aceleaşi date de autentificare ca până acum, iar funcţionalităţile din aplicaţie rămân nemodificate.

- În cazul în care beneficiezi şi de un contract de servicii mobile Vodafone, acesta nu va fi afectat în niciun fel de schimbările de la 31 martie 2020. Vei avea în continuare două contracte de servicii (pentru servicii fixe şi TV şi, respectiv, pentru servicii mobile) şi vei primi în continuare două facturi.

- Numerele de telefon pentru asistenţă clienţi rămân aceleaşi ca şi până acum.

- Dacă ai cont HBO GO, la logarea în aplicaţie şi selectarea operatorului va trebui să alegi Vodafone - pentru servicii fixe şi TV în loc de UPC România.

- Toate notificările şi comunicările legate de abonamentele tale vor veni din partea Vodafone.

- Informaţiile şi funcţionalităţile de pe site-ul www.upc.ro vor fi transferate pe www.vodafone.ro. Conturile de social media ale UPC vor fi integrate în conturile de social media Vodafone.


Mai jos gasiti detalii suplimentare.

Cum vor fi afectați abonații UPC de finalizarea fuziunii dintre Vodafone și UPC?

Serviciilor mobile cât și fixe vor oferite de acum încolo de Vodafone; condițiile contractului dumneavoastră nu se vor modifica. Începând cu data de 31 martie 2020, Vodafone România S.A. devine furnizorul dumneavoastră de servicii fixe de comunicațiii electronice. în urma fuziunii dintre cele două companii, Vodafone România S.A. va absorbi UPC România S.A și toate drepturile și obligațiile UPC România S.A. vor fi preluate de către Vodafone România S.A.

Va avea loc o schimbare în ceea ce privește contractul actual de servicii al abonaților UPC sau calitatea serviciilor pe care le oferă compania?

Condițiile contractului dumneavoastră nu se vor modifica. Veti beneficia în continuare de aceeași calitate a serviciilor. Vor apărea modificări în numele produselor deținute de dumeavoastră, în sensul că se vor elimina denumirile de UPC și Happy Home.

Sunt deja și client Vodafone România. În aceste condiții, va exista vreo schimbare în contractul meu cu UPC sau cu Vodafone?

Contractul tău actual de servicii fixe rămâne valid, iar condițiile contractuale nu se vor modifica. Același lucru se aplică și în cazul contractului dumneavoastră actual pentru servicii mobile (încheiat cu Vodafone) .

Ce se va întâmpla cu facturile de la contractul actual UPC și unde le voi plăti?

Începând cu data de 31 martie 2020, facturile pentru serviciile fixe si TV, vor veni din partea Vodafone România S.A. Condițiile contractului dumneavoastră, inclusiv termenele de plată, nu se vor modifica. În cazul în care beneficiați și de servicii mobile Vodafone, veți primi în continuare două facturi, una pentru serviciile de fix și TV, respectiv una pentru serviciile de mobil. Pentru moment, veți continua să achitați facturile ca și până acum. Dacă apar schimbări în acest sens, Vodafone vă va anunța în timp util.

Dacă am nevoie de asistență, unde mă pot adresa, începând de astăzi?

Telefoanele de contact și suport pentru serviciile de care beneficiezi, 031.1000.872 (zilnic, intre orele 07:00-23:00) si 031.100.1000 (de luni pana sâmbătă intre 09:00 si 21:00) vor fi în continuare disponibile. Modalitățile de contact online se vor schimba. Astfel, conținutul și formularele de contact de pe www.upc.ro vor fi transferate pe www.vodafone.ro. Această situație este valabilă și pentru pagina de Facebook a UPC România, care va fi transferată paginii de Facebook a Vodafone România (www.facebook.com/vodafonero). Dacă ești și client Vodafone și întâmpini dificultăți legate de serviciile și produsele lor, te rugăm vizitează www.vodafone.ro/personal/asistenta/contacteaza-ne/.

Voi primi discount dacă îmi fac abonament de servicii mobile la Vodafone?

În calitate de client Vodafone, vei avea acces la oferte speciale pentru noile servicii. Poți contacta Vodafone oricând pentru mai multe informații pe toate canalele de comunicare obișnuite.

Vor exista schimbări de preț la UPC în urma integrării la Vodafone?

Nu vor exista creșteri de prețuri ca urmare a fuziunii. Totodata, integrarea companiei UPC nu va afecta calitatea serviciilor pe care Vodafone le oferă.

Ce se întâmplă dacă nu vreau să devin client Vodafone?

Această integrare va genera, în viitorul apropiat, un portofoliu complet de servicii fixe și mobile la standardele superioare specifice companiei Vodafone. Nu este obligatoriu să devii client Vodafone dacă nu iți dorești acest lucru.

Care este noul portofoliu de servicii fixe?

În viitorul apropiat vei avea acces la noi oferte și beneficii fixe și mobile, astfel încât să te bucuri de o experiență completă de comunicații. Imediat ce noile servicii sunt disponibile, Vodafone va anunța.

Când va fi gata noul portofoliu de servicii?

Vodafone lucrează constant pentru a lansa produse care să răspundă nevoilor clienților. Te va anunța pe măsură ce vor lansa noi servicii, atât mobil cât și fix.

În cazul în care vreau să-mi achiziționez abonament sau servicii preplătite de comunicații mobile Vodafone, pot face acest lucru din magazinele UPC?

Și în prezent există magazine UPC unde se pot achiziționa servicii de mobil de la Vodafone. Gradual, începând cu luna martie, magazinele UPC vor deveni magazine Vodafone și se vor putea achiziționa servicii de mobil.

Sunt client UPC. Îmi veți schimba echipamentul de servicii fixe pentru acasă și telefonul după integrarea la Vodafone?

Contractul tău curent de servicii și echipamentele aferente vor rămâne aceleași. Vodafone va oferi întotdeauna echipament corespunzător tehnologiei pe care o folosește.

Sunt client UPC. Îmi pot păstra numărul curent de fix și transfera în rețeaua mobilă Vodafone?

Îți poți păstra numărul de telefonie fixă. Acesta va fi diferit de numărul de mobil, însă.

Ce se va întâmpla cu date mele personale după această tranzacție? Voi avea acces la datele mele?

Vodafone procesează datele dumeavoastră conform măsurilor și procedurilor legale. Pentru a afla mai multe informații despre procesarea datelor poți consulta politica de confidențialitate privind datele cu caracter personal disponibilă pe pagina de Internet a Vodafone: https://www.vodafone.ro/consumption/groups/public/documents/digital_asset/v575440.pdf

După schimbarea denumirii furnizorului meu de servicii în ce cont voi putea plăti facturile pentru serviciile fixe și/sau de televiziune?

Poți plăti facturile de servicii fixe în același cont ca și până acum. În momentul în care vor apărea modificări, Vodafone te va anunța din timp.

Produsul meu se va schimba?

Se va schimba doar denumirea unor produse – se vor elimina particulele UPC și Happy Home. Această modificare nu afectează nici contractul și nici condițiile de furnizare a serviciului, acestea rămânând neschimbate.

Din partea cui vor veni următoarele comunicări și informări?

Din aprilie 2020 toate notificările și informările vor veni din partea Vodafone România S.A..

Eu nu sunt de acord ca furnizorul meu să devină Vodafone România S.A. Ce soluții am pentru a rezilia contractul?

Această fuziune Vodafone și UPC nu afectează sub nicio formă contractul de servicii fixe (inclusiv perioada de valabilitate a acestuia) și nici calitatea acestora. Daca totuși nu doriti să mai rămâneți clientul Vodafone, puteți merge într-un magazin sau să sunați la 031.1000.872 pentru a transmite solicitarea dumeavoastră.

Ce se va întâmpla cu aplicația My UPC?

Începând cu data de 31 martie 2020, aplicația My UPC va fi transformată în My Vodafone Fix and TV, în timp ce funcționalitățile acesteia și datele dumneavoastră de logare vor rămâne neschimbate.

Ce se va întâmpla cu paginile de Facebook, Instagram și LinkedIn UPC România?

Conturile de pe rețelele de socializare ale UPC România vor fi absorbite de către conturile Vodafone România.

Ce se va întâmpla cu informațiile de pe www.upc.ro?

Toate informațiile și funcționalitățile disponibile pe www.upc.ro se vor regăsi, începând din 31 martie 2020, pe www.vodafone.ro.

La Vodafone prețurile abonamentelor sunt în EUR; le modificați și pe cele de la UPC tot in EUR? Ni se modifica facturile și cursul valutar la care se calculează?

Contractul de servicii fixe nu va fi afectat de această fuziune, ceea ce înseamna că și abonamentele existente vor ramane în aceeași moneda, adica în lei. Prin urmare, factura nu va fi impactată de un curs valutar.

Pot să plătesc factura și la magazinele Vodafone?

Da, factura de servicii fixe se poate plăti și în magazinele Vodafone.



11 comentarii despre subiectul „Modificări de la 31 martie 2020 pentru clienții UPC”:
Anonim

Păcat pentru UPC, avea servicii de calitate. Ce va fi cu Vodafone, rămâne de văzut.

Anonim

Poate or sa bage si ei fibra acasă la client si arunca coaxialul ala, cum nu este semnal puternic sau sunt bruiaje pe frecventele de net, cum rămâi fără net.

Anonim

Nu va fi fibra optică, va fi Docsis 3.1 (Data Over Cable Service Interface Specification).

Anonim

Va fi ca și până acum. Dar vor fi și anumite schimbări.

Anonim

Ce schimbari vor fii?

Anonim

Cum adică? Citește articolul, acestea sunt schimbările. Modificări = schimbări.

George

Cum se va numi horizont go.

FCArges TV

Avem miscari pe 13.0E . Se muta Digi si UPC? Frecvente: 12692.12034

Anonim

Nu se mută nimeni nicăieri.

Anonim

@Telecomco: ce miscari visezi?

Anonim

Ultima plata online către UPC efectuată pe 8 aprilie 2020 am făcut o tot către UPC(asta aveam deja selectat de la o plata anterioară),credeți că s a efectuat plata neselectand Vodafone

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile