joi, 6 februarie 2020

Nou în aplicația Telekom Tv: PRO TV HD, PRO 2 HD, PRO X, PRO GOLD, PRO CINEMA și MTV

Astăzi, în aplicația Telekom Tv au fost introduse televiziunile PRO TV HD,  PRO 2 HD, PRO X, PRO GOLD, PRO CINEMA și MTV. La ora 18:00 imagine era doar pentru PRO TV, iar celelalte canale nu putea fi redate. Ulterior, la ora 20:00, și celelalte canale nou introduse puteau fi redate.


Telekom TV Web and Mobile este un serviciu care oferă acces la conținut live (canale de televiziune), filme, documentare și emisiuni prin intermediul site-ului www.telekomtv.ro și al aplicației Telekom TV, ce se poate instala din AppStore sau Google Play. Serviciul îți asigură accesul la conținut pe PC, laptop, tabletă și smartphone. Accesul la site-ul www.telekomtv.ro și la aplicația Telekom TV se poate face din orice rețea. Clienții Telekom Romania și Telekom Romania Mobile plătesc prețuri preferențiale, iar câteva pachete de conținut sunt disponibile exclusiv acestor utilizatori.


11 comentarii despre subiectul „Nou în aplicația Telekom Tv: PRO TV HD, PRO 2 HD, PRO X, PRO GOLD, PRO CINEMA și MTV”:
Unknown

Buna Seara daca am Televiziune M de la telekom si internet,telefonue de la telekom cateva canale mi sunt incluse in aplicatia telekom,sau trebuie sa platesc?????

Anonim

Da trebuie plătite!

Anonim

Eu sunt pe RCS-RDS si pentru DIGI Mobile nu platesc in plus. M-ar fi interesat aplicatia Telecom-TV (respectiv ProTV, pe care nu-l are DIGI), dar aflu din alte postari ca si cei care platesc pentru cablul Telecom trebuie sa plateasca in plus continutul Telecom-TV.
Pai, daca asta este adevarat, eu ce sa mai spun? Happy exitus!

Anonim

Nu trebuie plătit de cei care au cablu, ai înțeles greshitus mathale! Plătesc doar cei care au numai telefonie sau internet, fara televiziune. La Digi daca ai doar telefonie mobila, îți dau ei Digi Online gratuit? Ce tot vorbești??

Anonim

Fals nu este adevărat anonim.

Anonim

B Unknown zice " am Televiziune M de la telekom si internet,telefonue de la telekom cateva canale mi sunt incluse in aplicatia telekom", din care eu am dedus ca are cablu TV (poate ca am gresit, ca de Telekom am scapat cu greu, asa ca sunt ultimii la care le-as studia ofertele).
Nu stiu daca Digi Mobil este gratuit pentru altii pentru ca omul rational (ca mine) se aboneaza cu cablu TV, telefon fix (inutil), telefon mobil (4 abonamente), jnternet giga, toate de la Digi. Din pacate, de la D.Mobil lipseste ProTV, asa cum zisei - sunt altele, in schimb.

Anonim

Greșit tot, trebuie plătite.

Anonim

Ești sigur? Văd că și daca ai doar telefonie mobila. Tot îți dă acces gratuit la 27 canale.

"Ai acces la 27 de canale TV fara costuri suplimentare. In plus, daca ai și Bonus Net Nelimitat activ beneficiezi și de trafic gratuit de date"

https://www.telekom.ro/web-mobile-tv/

Deci cum e greșit??

Anonim

Și mai vezi și aici;

https://www.telekom.ro/web-mobile-tv/abonamente-si-activare/

Beneficii
Abonamente și activare serviciu
F.A.Q
Cu Telekom TV Web & Mobile și aplicația Telekom TV (Google Play sau App Store) ai cele mai bune canale TV, filme, competiții sportive și documentare pe toate ecranele!

Oferta Telekom TV Web & Mobile diferă în funcție de serviciile tale Telekom Romania:

Client servicii de televiziune

În funcție de abonamentul tău TV, ai acces INCLUS pe PC, laptop, tabletă și smartphone la anumite canale:

TELEVIZIUNE S
69 de canale
TELEVIZIUNE M
97 de canale
TELEVIZIUNE L
112 canale

Deci ce e greșit? E gratuit pentru abonati, nu mai dezinforma că e cu bani și pentru abonati!!

Anonim

Per total pe lună cât ajunge!

Anonim

Nu platesti nimic in plus ca sa vezi exact canale din grila pachetului la care esti abonat, tu nu citesti pe siteul lor oficial? Ti-am si citat mai sus, chiar asa e de greu sa citesti? Sau tu vrei sa vezi canale la care nu esti abonat la tv? La toti operatorii e asa, vezi in online in aplicatia lor doar canalele din grila pachetului la care esti abonat la serviciile lor de tv cu plata.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile