joi, 20 februarie 2020

Telekom România va majora prețurile serviciilor începând cu 1 martie 2020

Telekom România va crește prețurile serviciilor începând cu data de 1 martie 2020.


"În contextul creșterii costurilor legate de furnizarea serviciilor de comunicații, precum și pentru a asigura în continuare viabilitatea economică, compania Telekom Romania este nevoită să modifice condițiile de furnizare a serviciilor de comunicații electronice și să majoreze o parte din tarifele serviciilor de comunicații din portofoliul său. Această modificare este influențată și de creșterea costurilor în toate sectoarele de business, în peisajul economic actual", explică Telekom.

Astfel, pentru clienții rezidențiali, începând cu data de 1 martie 2020, prețul pentru fiecare serviciu fix (internet, TV și voce) și pentru fiecare abonament mobil va fi majorat cu 2 lei (TVA inclus), adică 0,42 de euro (TVA inclus). Toți clienții rezidențiali vor fi informați cu privire la aceste modificări, atât prin canale de informare electronice, cât și prin intermediul notificărilor transmise prin serviciile de curierat.

Această ajustare nu se aplică prețurilor pentru echipamentele contractate, terminalele sau echipamentele fixe închiriate. De asemenea, majorarea nu se aplică serviciului de telefonie fixă, în cazul în care acesta este singurul tip de serviciu contractat de la Telekom Romania.

Totodată, clienții companii vor fi informați prin intermediul notificărilor scrise de schimbări aferente contractelor de furnizare a serviciilor de comunicații electronice încheiate cu Telekom Romania.

"Telekom Romania mulțumește clienților pentru cele aproape opt milioane de contracte retail și corporate, pentru înțelegerea constrângerilor macroeconomice și de afaceri care au condus la această decizie. Suntem încrezători că nivelul de calitate a serviciilor furnizate va compensa această ajustare de prețuri", mai precizează operatorul.

Grupul de companii Telekom Romania a anunțat principalii indicatori de performantă pentru al patrulea trimestru al anului 2019, încheiat la 31 decembrie 2019. Numărul de clienți tv, la internet și din alte segmente de servicii ale Telekom Romania îl găsiți AICI.


5 comentarii despre subiectul „Telekom România va majora prețurile serviciilor începând cu 1 martie 2020”:
Anonim

Prețul pentru fiecare serviciu fix (voce fixă, internet, TV) și pentru fiecare abonament mobil, pentru clienții rezidențiali a fost majorat și anul trecut cu 0,42 euro, TVA inclus (0,35 euro, fără TVA), adică aproximativ 2 lei, și începând cu 15 aprilie 2019:

https://www.hdsatelit.com/2019/03/telekom-romania-va-majora-preturile.html

Anonim

am primit si eu notificarea de majorare dar si cu posibiliatatea de a rezilia contractul cu ei fara penalizari, ceea ce am si facut

Anonim

Deci asta e strategia lor pe 2020 ca sa invinga competitia? Zero investitii si numai majorari constante de preturi. Dragut.

Unknown

Programe nu baga ca lumea numai programe aiurea abonamentul se scumpește și tot timpu nu merge când internetu când cablu eu am vrut sa reziliez contractul dar am contracte pana septembrie o zis sa plătesc pana atunci dar ei nu țin cont de contract rusine

Anonim

Ultima gaselnita de marire a preturilor cu 2 RON si posibilitatea denuntarii unilaterale da posibilitatea de a face o filtrare a clientilor care sunt dispusi de mearga in continuare cu ei. Apele sunt destul de tulburi in prezent, cine cumpara, va cumpara atat activele cat si baza de clienti. Astfel fac o imagine cat mai clara a ceea ce au sa vanda.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile