vineri, 20 martie 2020

A fost lansat Dark Mode în noul design Facebook pentru browsere web pe desktop

Facebook a lansat pentru utilizatorii care accesează platforma Facebook în browser web pe desktop și laptop posibilitatea de a opta pentru modul întunecat (Dark Mode). Începând de astăzi, majoritatea utilizatorilor de pe Facebook vor avea acces la noul design pentru desktop.

Alte modificări includ filele centralizate pentru Facebook Watch, Marketplace, Grupuri și Jocuri. Chiar dacă utilizatorilor nu le plac toate aspectele noi interfeței, modul întunecat va fi probabil popular,, fiind deja disponibil într-o serie de aplicații deținute de Facebook, inclusiv Messenger, Instagram și WhatsApp. În plus, există o mare șansă ca utilizatorii să se uite la ecranele lor chiar mai mult în timpul pandemiei de coronavirus, iar Dark Mode ar putea ajuta la reducerea oboselii ochilor.

Dacă utilizați versiunea desktop a Facebook, probabil că veți vedea un banner în partea de sus a paginii, care vă întreabă dacă doriți să încercați „Noul Facebook”. Deocamdată, puteți reveni la „Facebook-ul clasic”, dacă alegeți aceasta, dar noul design va deveni implicită la sfârșitul acestui an. Noul design oferă atât stilul luminos, cât și Dark Mode.

Dacă nu vedeți acel banner, dați click pe săgeata orientata în jos, afișata în coltul din dreapta sus, și alegeți "Treci la noul Facebook".


13 comentarii despre subiectul „A fost lansat Dark Mode în noul design Facebook pentru browsere web pe desktop”:
Anonim

Am de vreun an tema noua si de cateva luni pe black mode...probabil acum intra pentru toata lumea?!

Sorin

Anonim, e vorba despre Dark Mode pe browser web pe desktop, nu despre Dark Mode pe aplicații.

E vorba de Dark mode pe browser web, adica pe Chrome, Internet Explorer, Mozilla, Opera. Pe desktop (adica pe PC si laptop) nu era, despre asta e vorba. Sper ca ai inteles.

dani

anonim, nu are cum sa fi fost pe desktop, poate doar daca erai utilizator beta
la mine nu era

CldMrs

Am acces la noua veesiune de mai bine de 1 an cand s-a lansat versiunea beta, inca de atunci era disponibila si varianta dark mode. Problema e ca nici acum nu sunt optimizate toate optiunile la noua versiune si nu functioneaza 100%, corect, inca raman la versiunea veche.

Anonim

Da, am primit versiunea beta (una lumea da skip cand primeste notificari sa activeze versiuni de test). Normal ca am inteles ca e vorba de versiunea desktop, nu vorbesti cu coana mita... Nu am un print screen sa iti arat de cat de mult timp am primit tema pe negru...

fabian

Acum cateva zile nu era, de azi apare. Multumesc HDSATELIT pt informare, de aici am aflat

dani

anonim si CldMrs, pai beta - adica in teste pentru unii beta-testeri - puteai sa fie si de 10 ani
aici e vorba ca a fost lansat dark-mode pentru toata lumea, adica si pentru cei care nu erau beta-testeri, deci probabil pentru 99 % dintre utilizatori - nu scrie ca a fost lansat in teste beta.
nu era pana azi pentru cei care nu erau beta-testeri

Anonim

Folosesc de vreo 5 ani darkmode. Daca stateam dupa ei renuntam demult la facebook.

Anonim

Eu folosesc de 100 de ani. Mooo, voi citiți ce scrieți? Cum sa folosești dark mode-ul lansat azi, daca doar de azi a fost lansat pentru publicul larg și de un an in beta? Poate foloseai funcția dark mode din Chrome sau altceva similar, dar nu aveai cum sa folosești dark mode original al Facebook de 5 ani. Pff..

Anonim

Salut, eu nu am acel camp "Treci la noul Facebook", cum pot sa trec si eu la varianta noua?
Multumesc.

Anonim

Doar pe PC sau laptop apare, nu merge pe browserul din tv sau alte echipamente, televizorul nu este sistem desktop.

Teo74

Eu nu am primit actualizare nici acum in Augustpt noua interfata a fb...versiune pt laptop......

Anonim

Schimb-o tu manual. Oricum, din septembrie mi se pare ca se va schimba obligatoriu la toată lumea, parcă așa am primit mesaj de la Facebook.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile