sâmbătă, 14 martie 2020

Apple închide toate magazinele fizice la nivel mondial până pe 27 martie 2020, cu excepția magazinelor din Hong Kong, Macau și Taiwan

CEO-ul Apple, Tim Cook, a emis la primele ore ale dimineții un comunicat în care a detaliat deciziile pe care compania le va lua la nivel mondial împotriva coronaviruslui COVID-19. Printre demersurile companiei se numără și închiderea magazinelor fizice din întreaga lume, care vor rămâne închise până pe 27 martie 2020. Singura excepție este Greater China, care include Hong Kong, Macau și Taiwan, unde compania a redeschis recent multe magazine.


"Răspândirea globală a COVID-19 ne afectează pe fiecare dintre noi. La Apple, suntem în primul rând oameni și facem ceea ce facem cu convingerea că tehnologia poate schimba vieți și cu speranța că poate fi un instrument valoros într-un astfel de moment. Profesorii inovează pentru ca lecțiile de la distanță să prindă viață. Companiile experimentează noi moduri de a rămâne productive. Și experții medicali pot diagnostica de la distanță boli și milioane de pacienți cu ajutorul tehnologiei. Cu toții ne adaptăm și răspundem în felul nostru, iar Apple dorește să joace în continuare un rol important în ajutarea comunităților. Dar acest efort global - pentru a-i proteja pe cei mai vulnerabili, pentru a studia acest virus și pentru a îngriji bolnavii - necesită toată grija și implicarea noastră. Donațiile făcute de Apple pentru răspunsul global COVID-19 - atât pentru a ajuta la tratarea celor bolnavi, cât și pentru a reduce impactul economic și comunitar al pandemiei - a ajuns astăzi la 15 milioane de dolari la nivel mondial", a explicat Tim Cook, CEO al Apple.

"Deși rata infecțiilor din China a scăzut dramatic, știm că efectele COVID-19 sunt încă puternic resimțite. Vreau să-mi exprim profundă recunoștință față de echipa noastră din China. În prezent, magazinele noastre din Greater China s-au redeschis. Vreau, de asemenea, să mulțumesc echipei și partenerilor noștri pentru eforturile remarcabile de a restabili lanțul nostru de aprovizionare. Ceea ce am învățat împreună ne-a ajutat pe toți să dezvoltăm cele mai bune practici care ajută enorm la răspunsul nostru global. Una dintre aceste lecții este că metodă cea mai eficientă de a reduce riscul de transmitere a virusului este de a reduce aglomerația și de a maximiza distanța socială. Deoarece ratele infecțiilor continuă să crească în alte zone geografice, luăm măsuri suplimentare pentru a-i proteja pe membrii echipei și pe clienții noștri. Astfel, vom închide toate magazinele de vânzare cu amănuntul din afara Greater China până pe 27 martie. Magazinele noastre online sunt deschise pe www.apple.com sau puteți descărca aplicația Apple Store din App Store. Pentru servicii și asistență, clienții pot accesa support.apple.com", mai explică Tim Cook, CEO al Apple.

"Membrii echipei vor putea să lucreze de la distanță, dacă munca lor le permite, iar cei a căror muncă necesită prezența la fața locului ar trebui să urmeze îndrumări pentru a maximiza spațiul interpersonal. Igiena maximă și curățenia la locul de muncă va fi de maximă importanță în toate locațiile companiei. Toți lucrătorii noștri vor primi în continuare salarii în conformitate cu operațiunile obișnuite. Ne-am extins politicile de concediu pentru a se adapta circumstanțelor de sănătate personală sau familială create de COVID-19 - inclusiv recuperarea unei boli, îngrijirea unei persoane dragi bolnave, carantina obligatorie sau provocările de îngrijire a copilului din cauza închiderii școlilor", mai anunță Tim Cook.


Niciun comentariu despre subiectul „Apple închide toate magazinele fizice la nivel mondial până pe 27 martie 2020, cu excepția magazinelor din Hong Kong, Macau și Taiwan”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile