sâmbătă, 21 martie 2020

Diverse filme sunt lansate mai devreme în format digital: "Sonic the Hedgehog", cel mai nou exemplu

Filmul "Sonic the Hedgehog" va fi oferit pentru platformele de streaming în format digital cu mult mai devreme decât v-ați aștepta. Filmul inspirat din jocul video omonim va avea lansarea digitală pe 31 martie 2020, la aproximativ o lună și jumătate după ce a fost lansat în cinematografe și cu o lună și jumătate înainte de a fi disponibil în format fizic pe disc optic.

Paramount nu a explicat motivul lansării atât de devreme a filmului în format digital, însă diverse studiouri au început să ofere filme în format digital mai devreme decât de obicei, ca răspuns la epidemia de coronavirus, care determină toți mai multi oameni să rămână acasă, dar în același timp să evite cinematografele. În diverse țări, multe lanțuri de săli de proiecție s-au închis sau prezintă proiecții cu număr limitat de spectatori.

Disney a lansat "Star Wars: The Rise of Skywalker" în majoritatea magazinelor digitale, cu câteva zile înainte de data programată. De asemenea, a oferit "Frozen 2" (prin streaming pe Disney+) cu trei luni mai devreme decât era prevăzut.

Paramount Pictures a primit foarte multe critici atunci când o previzualizare timpurie a filmului a prezentat o versiune diferită a îndrăgitului arici, care nu arăta deloc asemănător cu cea cu care erau obișnuiți fanii Sonic.

Aceste critici au determinat studioul să amâne lansarea în cinematografe pentru a putea reproiecta personajul. Eforturile companiei au meritat până la urmă: rezultatul final a fost foarte bine primit, încât filmul a înregistrat recordul celor mai mari încasări de la lansarea în cinematografe unui film inspirat din jocuri video.

După lansarea sa digitală, filmul va fi disponibil și în 4K Ultra HD, precum și în HD Blu-ray, iar în SD pe DVD, din 19 mai 2020.


Niciun comentariu despre subiectul „Diverse filme sunt lansate mai devreme în format digital: "Sonic the Hedgehog", cel mai nou exemplu”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile