sâmbătă, 14 martie 2020

Fără Premier League până în aprilie

Fotbalul profesionist din Anglia a fost suspendat până cel puțin pe 3 aprilie 2020 ca urmare a răspândirii coronavirusului. Toate meciurile din Premier League, meciurile EFL și meciurile din Super League și Campionatul feminin din FA au fost amânate.

EPL a anunțat că meciurile se vor relua „sub rezerva sfaturilor medicale și a condițiilor din acel moment”. Asociația de fotbal a declarat că meciurile Angliei împotriva Italiei de pe 27 martie și Danemarcei, de patru zile mai târziu, nu se vor mai desfășură.

Liga engleză a sfătuit cluburile de fotbal să suspende „activitățile neesențiale”, cum ar fi „vizitele la antrenamente sau întâlnirile cu fanii”.

De asemenea, UEFA a amânat meciurile Ligii Campionilor și Europa League de săptămâna viitoare. Restul sezonului fotbalului scoțian a fost amânat pe durata nedeterminată.

La începutul acestei săptămâni, mai multe cluburi de fotbal, printre care Arsenal, Chelsea, Leicester City, Bournemouth, Manchester City, Juventus și Real Madrid - au dezvăluit că cel putin un membru din personalul de joc în auto-izolare.

Richard Masters de la Premier League a declarat: „În această situație fără precedent, colaborăm îndeaproape cu cluburile, autoritățile, FA și EFL pentru a proteja sănătatea jucătorilor, personalului și suporterilor. Ideea este să reprogramăm meciurile amânate”.

EFL a spus: „Această decizie nu a fost luată ușor, dar EFL trebuie să acorde prioritate sănătății și bunăstării jucătorilor, personalului și susținătorilor, ajutând totodată la eforturile naționale ale autorităților de a combate acest focar de infecție.”

În plus, cu NBA, MLS, XFL și o serie de alte ligi sportive de pe glob suspendate, Sky Sports are sarcina deloc ușoară de a oferi conținut pe 9 canale în următoarele săptămâni.


Niciun comentariu despre subiectul „Fără Premier League până în aprilie”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile