joi, 19 martie 2020

Jim Jam, Disney Jr, Boomerang și Duck TV, temporar în pachetul Familia de la Focus Sat

Operatorul de televiziune prin satelit Focus Sat a deblocat pentru abonații la Familia accesul la televiziunile de desene animate din pachetele superioare. Astfel, cei care au pachetul Familia pot viziona și posturile Jim Jam, Disney Jr, Boomerang și Duck TV, ne anunță Adrian, care ne-a trimis și imaginile de mai jos.

Diverși operatori de televiziune cu plată din România și din lume au efectuat modificări similare, mutând temporar diverse televiziuni din pachete superioare (sau din extra-opțiuni) în pachetul de baza, ca semn de solidaritate cu telespectatorii care stau acasă pentru a participa astfel la limitarea răspândirii coronavirusului, prin diminuarea interacțiunii sociale fizice. Posibil ca motivul sa fie similar și la Focus Sat.

Focus Sat a anunțat pe pagina sa de Facebook următoarele: "Întotdeauna e mai plăcut când prietenii sunt alături de tine! De aceea, până în data de 31 martie, Focus Sat acordă vizionare libera la următoarele canale de copii din extraoptiunile Mozaic Plus și Panonia, pentru toți clienții cu abonament Familia activ: Duck TV, Disney Jr., JimJam, Boomerang (Mozaic Plus); Kiwi TV, Minimax HU, Nickelodeon HU, Nick Jr. HU, Nicktoons HU (Panonia). Ramai alături de eroii preferați acasă unde este cel mai sigur!"

De reamintit că acum doua săptămâni, Focus Sat a introdus în grilă următoarele televiziuni: TV 1000 (în pachetul Familia), Viasat Nature (în pachetul Mozaic Plus), Epic Drama HD (în pachetul Mozaic Plus), RTL Klub HD (în pachetul Panonia) și RTL Gold (tot în pachetul Panonia).


6 comentarii despre subiectul „Jim Jam, Disney Jr, Boomerang și Duck TV, temporar în pachetul Familia de la Focus Sat”:
Anonim

Eu cred că acesta este un cadou pt copiii care stau acasă.

Anonim

Copiii au mai fost in vacante si nu au primit aceste canale in pachetul Familia, pe perioada vacantei.

Mesajul Focus Sat spune: "Ramai alături de eroii preferați ACASĂ UNDE ESTE CEL MAI SIGUR".

E clar ceva legat de siguranță pe care o oferă casa fiecăruia, mesajul îndeamnă la stat acasă, unde e mai sigur, iar legătura siguranței cu coronavirusul, chiar dacă nu explicit menționată în anunț, pare mai directă decât legătura cu un simplu divertisment pentru că ar sta copiii acasă.

Adrian ChirilaNT

FocusSat ce a introdus la liber programele de mai sus La digi sunt la liber in pachetul de baza de multi ani :P

Tibi

Era super măcar Hbo ca la digi au dat film now

Anonim

Este de ajuns Film now.

Tibi

De azi e și epic drama hd în paketul familia Focussat

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile