marți, 31 martie 2020

Miami Bici la Netflix, din 1 aprilie 2020

Netflix a anunțat pe conturile oficiale de Instagram și de Facebook că filmul românesc "Miami Bici" va fi disponibil pe platformă începând din 1 aprilie 2020.

Filmul a fost lansat de curând (pe 21 februarie 2020) în cinematografele din România. Comedia are ca personaje principale pe Ion și Ilie din România care ajung la Miami în mijlocul iernii pentru a trăi visul american. "Miami Bici" este cel mai vizionat film românesc în primul weekend de la lansare.

"Mâine 1 Aprilie (când altcândva putea sa intre Miami Bici pe Netflix?!?) la ora 10.00 filmul nostru intră pe Netflix. Deocamdată Netflix România căci nu sunt gata toate materialele și traducerile pentru Netflix World. Pentru diaspora sau orice om își dorește sa vadă Miami Bici și NU se află în România va anunț ca cel târziu în cursul lunii iunie acest lucru va fi posibil. Ne mișcăm cât putem de repede.

O parte din mine a murit când am semnat acest deal căci tare îmi doream o relansare în cinematografe pentru că este cumva nedrept ca acest film sa rămână doar cu 552.000 de persoane. Atâți l-au văzut la cinema în doar două săptămâni și o a treia cu amenințarea virusului planând. Am semnat pana la urma cu Netflix și a trebuit să-l scoatem din cinematografe forever și asta doar pentru că nu mai pot sta acasă neputincios. Nu știu ce altceva să fac în perioada asta decât sa vă ofer această comedie. Dacă reușesc sa vă fac măcar sa zâmbiți în aceste momente grele, în timp ce rămâneți acasă în izolare atunci sunt și eu fericit.

As aprecia sa am cele mai multe share uri la aceasta postare. Vreau sa știe toată lumea că mâine, de 1 Aprilie, România poate zâmbi cu Miami Bici. Mulțumesc", a spus Codin Maticiuc pe Facebook.


7 comentarii despre subiectul „Miami Bici la Netflix, din 1 aprilie 2020”:
Nicu Isar.

E 13,21 si Miami Bici - canci!

Anonim

La mine apare, cand caut "Miami Bic", dar nu are poza.

Anonim

Poate Codin Maticiuc o fi zis de la ora 10 seara, nu dimineata... nu toata lumea foloseste ora 22.
Sau poate au dificultati tehnice momentan.

Anonim

Doar e 1 aprilie...

Anonim

O fi 1 aprilie, dar nu e nicio păcăleala. Crezi că Netflix are glume de grădiniță în program?

DTH Fan

Eu acum am verificat și este filmul pe Netflix. E ora 16:00, mă uit la film deja.

Anonim

Tocmai ce l-am terminat de vizionat pe Netflix. Inițial am crezut că e producție mai mult pentru puștani, dar mi-a plăcut din primele minute. Se pare că mai sunt și oameni în România care fac filme distractive. Bravos!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile