duminică, 22 martie 2020

PRO TV modifică grila de programe

De săptămâna viitoare, PRO TV va face modificări în grila de programe, din cauza contextului actual la nivel național și global și sunt gândite atât pentru siguranța angajaților, cât și pentru a asigura continuitatea pe termen lung la nivel de business. Noua grilă PRO TV extinde conținutul știrilor, iar difuzarea unor show-uri va fi amânată.

Filmările pentru producțiile înregistrate au fost anulate. Emisiunile înregistrate difuzate la PRO TV presupun munca a echipe mari, cu invitați și spectatori în platouri. Pentru a asigura siguranța tuturor angajaților și partenerilor PRO TV și pentru a respecta măsurile de prevenție stabilite, toate producțiile care erau filmate în perioada aceasta au fost deja amânate. Printre producțiile care și-au întrerupt filmările se numără serialele VLAD și Las Fierbinți, emisiunile Ce spun românii, Pe bune?! și Masked Singer România.

PRO TV va implementa schimbări în grila de programe, astfel încât telespectatorii să poată beneficia în continuare, de luni până duminică, de știrile, filmele și producțiile zilnice din timpul zilei, care sunt realizate respectându-se măsuri stricte de protecție.

Echipa Știrile PRO TV lucrează permanent pentru a oferi conținut nou, în același timp asigurând măsuri de protecție pentru prezentatori, reporteri, operatori de imagine și echipa din redacție.

În contextul pandemiei de Coronavirus, știrile nopții vor fi difuzate de luni până joi de la ora 22:30. Vorbește lumea și La Măruță continuă emisiunile live de luni până vineri, cu un conținut care asigură informații despre contextul actual din țară, cu sfaturi de la specialiști și măsuri de prevenție, intervenții live pe Skype.

Prime time PRO TV:

• Luni, sâmbătă și duminică: PRO TV va difuza filme artistice

• Marți și joi: timp de două ore, personajele din Las Fierbinți aduc cele mai îndrăgite momente din sezoanele trecute

• Miercuri: telespectatorii pot continua să urmărească aventurile bărbaților în căutarea iubirii, la Gospodar fără pereche

• Vineri: Românii au talent continuă să le aducă telespectatorilor momente de #un10perfect


7 comentarii despre subiectul „PRO TV modifică grila de programe”:
Unknown

Si asa PRO TV in afara de emisiunile CE SPUN ROMANII si ROMANII AU TALENT eu cred ca nu mai au nimic de calitate in cadrul grilei de programe, cred nu au fost in stare sa conceapa un program de revelion de cateva ore de vreo 2 ani incoace asa ca eu personal nu o sa simt lipsa unor programe.

Gabi

Yupiiii, Las fierbinti 2 zile cate 2 episoade. Am ce sa vad ;)

Anonim

Mie imi place Las Fierbinti, sper sa fie continuat serialul cu noi sezoane.

Anonim

Si mie-mi place Las Fierbinti. 4 episoade pe saptamana este o idee foarte buna.

Anonim

Păcat că nu mai dau serialu Vlad

Anonim

Azi au dat un episod din sezonul nou + unu din cele vechi din Las Fieebinti

Anonim

Asta e... E mai importanta sănătatea angajatilor, colaboratorilor si realizatorilor de la Pro Tv.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile