marți, 31 martie 2020

Recomandări din programele HISTORY și CRIME+Investigation - aprilie 2020

Reprezentanții televiziunilor HISTORY și CRIME+Investigation au remis către hdsatelit.com recomandări ale programelor din luna aprilie de pe cele două posturi tv.

HISTORY


Top Gear (Titlul original TOP GEAR) - Sezoanele 17 – 19, 20x60’
Începe din 2 aprilie, în fiecare joi, de la ora 21:00

Pentru prima dată, telespectatorii români vor avea șansa să urmărească ultimele șase sezoane ale celebrei serii de emisiuni auto găzduită de legendarul trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May. Timp de aproape două decenii, TOP GEAR a fost cel mai mare spectacol de divertisment auto din lume, cu o audiență estimată la 350 de milioane de oameni. Din 2002, de-a lungul a peste 25 de sezoane, programul a încântat spectatori din toată lumea cu amestecul său unic de divertisment, umor englezesc și informații despre mașini. Gazdele vorbesc despre cele mai noi mașini și biciclete, în timp ce testează performanțele vehiculelor, pentru a descoperi dacă acestea corespund într-adevăr specificațiilor producătorului. Seria de cursă lungă călătorește în locații din întreaga lume, realizând cascadorii și provocări extreme pentru a vedea ce pot mașinile prezentate. TOP GEAR va fi prezentat pe HISTORY Romania pe tot parcursul anului 2020, primele trei sezoane urmând să fie difuzate în primăvară și următoarele trei în toamnă.


Blestemul Fermei Skinwalker (titlul original The Curse of the Skinwalker Ranch) 8x60’
Începe din 27 aprilie, în fiecare luni de la ora 22 :00

Pentru prima oară, HISTORY are acces complet și exclusiv într-una dintre cele mai scandaloase și controversate locații cu activități paranormale de pe pământ, Ferma Skinwalker. Întărit de materialele video care nu au fost difuzate până acum, serialul are în spate o echipă de oameni de știință și experți care vor efectua o investigație îndrăzneață și minuțioasă a acestei proprietăți de 2 milioane de metri pătrați, situată în bazinul râului Uinta din Utah, în încercarea de a desluși mistere vechi de peste 200 de ani. Folosind tehnologie de ultimă oră, de la lasere și radare care pătrund la sol până la drone termografice, rachete și multe altele, echipa va aplica noțiuni științifice și va face descoperiri șocante, riscând mai mult decât orice echipă de cercetare în locația respectivă. Începând cu anii 1950, Ferma Skinwalker și zona adiacentă au fost supranumite „Aleea OZN-urilor”, numeroase anomalii și activități ciudate fiind prezentate de mass-media din toată lumea. De atunci, zona a fost studiată timp de zeci de ani, unele experimente fiind finanțate clandestin de guvern. În 1996, proprietatea a fost achiziționată de afaceristul pasionat de OZN-uri Robert Bigelow, care a folosit-o pentru a-și desfășura propriile experimente în studiul fermei și al conexiunilor sale cu lumea. Acum trei ani, proprietatea a fost vândută unui alt proprietar misterios, care - din motive personale - a ales, deocamdată, să rămână anonim.

Relicvele pierdute ale templierilor (titlul original Lost Relics of the Knights Templar) (5x60’)
Începe din 22 aprilie, în fiecare miercuri de la ora 22:00

Prada de război a naziștilor. Comoara cavalerilor templieri. Monede romane. Artefacte vikinge. Aur spaniol. Argint celtic. Și mașina sport personalizată de însuși Enzo Ferrari ... Acestea sunt doar câteva dintre comorile neprețuite care trec regulat prin mâinile celor mai prolifici vânători de comori, Hamilton White și Carl Cookson. Proprietarul Indiana Jones din Birmingham, Hamilton a lucrat în anonimitate completă timp de peste 30 de ani. Acum, el va face echipă împreună cu partenerul său de afaceri magnat, Carl, pentru a dezvălui detalii din spatele vânătorilor de comori de milioane de dolari.


Misterele Bibliei (titlul original Holy Mysteries Stunt)
Începând din 13 aprilie și până pe 19 aprilie, de la ora 23:00

Conflictul dintre știință și religie este prezent de mii de ani. Au descoperit deja oamenii de știință toate secretele divine sau orice minune poate fi explicată prin știință? HISTORY prezintă o serie de documentare care aprofundează misterele religiei, prin intermediul programelor „Secretele Bibliei”(Bible Secrets Revealed) și „Biblia Interzisă”(Banned From The Bible). Seria de programe include și un documentar „Dovezi despre Dumnezeu”(Proving God) care încearcă în mod științific să răspundă la întrebarea: Există Dumnezeu? De la studiul celor mai îndepărtate colțuri ale cosmosului până la analiza minții umane, oamenii de știință și credincioșii de pe întreg mapamondul încearcă să găsească o soluție la această problemă fundamentală a omenirii.


CRIME+Investigation


Crime dis-de-dimineață (Titlul original Murder In The Mornings)
De luni până vineri, de la ora 7:25, începând cu 1 aprilie

În aprilie avem ceva pentru cei care doresc să-și înceapă ziua cu o porție de adrenalină. O serie de programe speciale, „Crime dis-de-dimineață” va aduce în fiecare zi a săptămânii, la ora 7:25, spectacol pe Crime+Investigation. Seria include cele mai bune seriale documentare ale noastre ce urmăresc activitatea de zi cu zi a polițiștilor și a investigatorilor care se confruntă cu descoperirea și soluționarea cazurilor de omor. „Crime dis-de-dimineață” include programe precum „Vânătorul de Criminali”(Homicide Hunter), care prezintă cei 23 de ani de experiență a Lt. Joe Kenda în Departamentul de Poliție din Colorado Springs, unde a adunat o mulțime de cazuri de arestare, ajutând astfel la rezolvarea a aproape 400 de investigații criminalistice. Ciclul de programe speciale include, de asemenea, două seriale care prezintă activitatea periculoasă de zi cu zi a polițiștilor din serialul documentar de succes „Poliția în direct”( Live PD: Police Patrol) și „Patrula de poliție”(Police Patrol).

Poliția din Alaska (Titlul original Alaska PD)
În fiecare joi de la ora 22:00, începând cu 23 aprilie

„Alaska PD” aduce telespectatorii la Ultima Frontieră a Americii, unde linia dintre civilizație și nelegiuire poate fi subțire ca un fir de ață. Departamentele de poliție limitate din întregul stat trebuie să apeleze la ofițeri din linia secundă pentru a lupta împotriva unei creșteri a ratei criminalității; bobocii învață că până și poliția este diferită în Alaska. Obiectivul Crime+Investigation de a difuza aceastp serie nu este doar pentru noutăți și scandal. Postul de televiziune vrea să tragă un semnal de alarmă asupra situației din cel mai nordic stat american. Evidențierea vieților și provocărilor ofițerilor care lucrează pe întinderile vaste din Alaska ajută la aducerea de noi ofițeri și la crearea de noi joburi pentru a încetini criminalitatea și pentru a crea condiții mai și mai sigure oamenilor care locuiesc acolo.

Regii Patrulelor (Titlul original Patrol Kings)
În fiecare luni de la ora 22:00, începând cu 27 aprilie

În fiecare luni, la ora 22:00, începând cu 27 aprilie, pregătește-te pentru o doză de realitate extremă în activitatea poliției, în seria special de programe „Regii Patrulelor”, unde prezentăm sezonul 9 din „ Poliția în Direct”. Acest serial non-ficțiune aduce telespectatorilor o privire fără filtre asupra forțelor de ordine care acționează pe tot teritoriul nord-american. Fiecare episod evidențiază situațiile de viață și de moarte cu care se confruntă zilnic șerifii, patrulele de autostrăzi și departamentele locale de poliție într-o gamă variată de jurisdicții, din Connecticut și până în Arizona. ”Poliția în Direct” oferă o privire fără perdea asupra răfuielilor zilnice dintre poliție și civili.


4 comentarii despre subiectul „Recomandări din programele HISTORY și CRIME+Investigation - aprilie 2020”:
Anonim

Ar trebui sa intre Crime si in reteaua Digi

Anonim

sii eu as veea crime investigation in reteaua digi

Anonim

Vrem crime investigation in reteaua digi

Anonim

Ar fi trebuit sa intre de mult postul acesta, de cand au bagat history hd romania

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile