duminică, 1 martie 2020

"Sandboarding on Dragon Hill", un documentar filmat în întregime în 8K HDR

Radiodifuzor 4K UHD HDR, creator de conținut și de formate tv, Insight TV și-a lărgit orizonturile cu ajutorul unui documentar filmat în întregime în 8K UHD HDR.

"Sandboarding pe Dragon Hill" are premiera în iunie 2020 la Insight TV și este produs de compania franceză FastFokus. Filmat în orașul chilian Iquique din deșertul Atacama, "Sandboarding on Dragon Hill" îi va invita pe telespectatori să descopere acest sport extrem, care este similar cu snowboarding-ul, dar se practică pe dunele de nisip din deșert.

Documentarul îl urmărește pe Brett Tippie în timp ce călătorește în Chile pentru a găsi cea mai mare dună de nisip din lume. Campionul mondial Iquique, precum și Jose Martinez, de două ori campion mondial la sandboarding, îi aduce pe Brett și pe prietenul său în cele mai bune locații de sandboard din zonă. Telespectatorii îi vor vedea pe sportivi în timp ce alunecă cu ușurință și grație pe nisipul portocaliu cu ajutorul snowboard-urile și schiurile lor.

Sandboarding-ul de pe Dragon Hill a fost filmat în totalitate în 8K UHD HDR și este primul proiect complet al companiei ce a fost realizat în noul standard, după ce compania a mai experimentat în 8K UHD HDR anul trecut, cu segmente din seriile sale originale "Car Crews with Supercar Blondie" și "24 Hours at Spa".

Insight TV și-a construit o reputație în industrie ca fiind un radio-difuzor care forțează limitele rezoluției de difuzare și ale streaming digital. Suntem mereu în căutarea de modalități pentru a utiliza cele mai noi tehnologii. În ultimul an, am experimentat cu tehnologia 8K și am obținut rezultate încurajatoare. Sandboarding pe Dragon Hill este primul nostru film documentar de lungmetraj în 8K UHD și credem că telespectatorii vor fi încântați de experiența senzorială puternică pe care o va oferi vizionarea acestui film", a spus Natalie Boot, directorul vânzărilor media de la Insight TV.


Niciun comentariu despre subiectul „"Sandboarding on Dragon Hill", un documentar filmat în întregime în 8K HDR”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile