miercuri, 18 martie 2020

SPI / FilmBox lansează în România, în august 2020, serviciul de streaming FilmBox Plus

SPI / FilmBox anunță lansarea noului său serviciu de streaming de conținut FilmBox Plus, un upgrade semnificativ al platformei FilmBox Live, activă deja de 10 ani. Serviciul îmbină experiența liniară și la cerere prin canale liniare procesate de AI și o selecție extinsă de conținut VOD (video on demand). FilmBox Plus va înlocui FilmBox Live și va fi lansat în România în august 2020, iar la nivel mondial până la sfârșitul anului, anunță compania printr-un comunicat remis către hdsatelit.com (comunicatul confirmă subiectul discutat anterior AICI).

Compania globală de media SPI/FilmBox a anunțat lansarea serviciului de streaming de conținut multi-platformă FilmBox Plus. Implementarea se preconizează să se desfășoare în România în luna august a.c., iar la nivel mondial până la sfârșitul anului 2020. Serviciul îmbunătățit va înlocui FilmBox Live, platforma de conținut SPI/FilmBox, care este activă de 10 ani. FilmBox Plus va oferi canale liniare bazate pe inteligența artificială (AI) și o selecție vastă de conținut VOD de filme, seriale TV și programe tematice. Utilizatorii vor putea să se aboneze la serviciu direct sau prin intermediul platformelor și dispozitivelor partenere.

FilmBox Plus funcționează nativ pe mai multe ecrane și platforme și oferă o interfață elegantă, ușor de utilizat și intuitivă. Serviciul este conceput pentru a se integra cu ușurință în set-top-box-urile operatorilor și oferă și acceptă diverse modele de business, precum abonament (SVOD), reclamă (AVOD) și tranzacțional (TVOD / pay per view).

„Convergența mediilor TV tradiționale și digitale cu plată a creat noi comportamente și așteptări ale spectatorilor. Operatorii vor trebui să răspundă acestor cerințe dacă vor dori să prospere”, a declarat Guney Yasavur, COO la SPI International. „FilmBox Plus oferă o soluție de conținut centralizată atât pentru operatori, cât și pentru utilizatorul final: serviciul se integrează cu ușurință în set-top-box-urile și ofertele operatorilor și îmbunătățește experiența de vizionare generală a utilizatorului final, generând conținut relevant extrem de personalizat și constant, cu ajutorul tehnologiilor bazate pe AI”, a continuat Yasavur.

FilmBox Plus își propune să combine experiența de vizionare „lean back” cu ușurința și flexibilitatea conținutului la cerere. Serviciul oferă îmbunătățiri prin personalizarea continuă a experienței utilizatorului prin canale liniare bazate pe AI, alese în mod special de editorii FilmBox Plus și tehnologiile AI. Alegerea poate fi făcută în funcție de dispoziție, gen sau ocazie specială și poate fi configurată pentru diferite teritorii.


Despre SPI International

SPI International este o companie globală media care operează 40 de canale de televiziune pe șase continente. SPI este unul dintre cei mai mari agregatori de conținut Ultra HD autohton din lume, iar FilmBox este televiziunea sa cea mai cunoscută. Lucrând cu peste 1.400 de operatori din întreaga lume, SPI folosește tehnologia de ultimă oră oferindu-le celor 65 de milioane de abonați acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, inclusiv transmiterea în direct a programelor UHD și a canalelor FilmBox pe orice dispozitiv conectat la internet, prin intermediul principalelor playere de streaming, sau prin furnizorii OTT locali. SPI a adăugat recent în portofoliul său furnizorul de servicii premium de filme Film1 din Olanda, inclusiv patru televizuni de film și servicii digitale.

De peste 25 de ani, SPI International este un distribuitor de top al filmelor artistice și programelor de televiziune pe piața internațională. Prin alianțele sale solide cu furnizorii mari de servicii de televiziune, SPI asigură conținut atractiv, foarte popular și extrem de cerut.


3 comentarii despre subiectul „SPI / FilmBox lansează în România, în august 2020, serviciul de streaming FilmBox Plus”:
Anonim

Acest serviciu va fi online sau pe cablu tv?

Anonim

Va fi serviciu video de streaming, deci online.

Unknown

Daca este ca filmboxplus,as spune,mai bine lipsa....transmit doar un post de filme in format hd in romania,deci de unde uhd....sa-si transmita tot ce au bun in romania,apoi mai discutam...pana una alia....vorbe,vorbe.....!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile