miercuri, 18 martie 2020

Toate sezoanele serialului "Las Fierbinți", plus televiziunile Pro TV, gratuite la Pro Tv Plus

Platforma online Pro Tv Plus oferă gratuit, integral și nelimitat conținut din show-urile PRO TV: în această perioadă, pe protvplus.ro va fi disponibil integral serialul Las Fierbinți. Toate cele 16 sezoane pot fi urmărite pe platforma video gratuit, la orice oră, de oriunde din România.

Pe protvplus.ro se pot viziona gratuit live online televiziunile grupului (PRO TV, PRO 2, PRO X, PRO GOLD și PRO CINEMA), dar și emisiuni sau conținut exclusiv digital, cum ar fi emisiunile Trending Review, Doctor de bine, Viața bate vlogul sau La Perete.

De asemenea, sunt oferite cele mai noi emisiuni integral, după difuzarea de la televizor. Românii au talent, Pe Bune, Gospodar fără pereche sau Imperiul Leilor sunt acum pe protvplus.ro cu sezoane noi. În secțiunile „Ce nu s-a văzut la TV” și „Exclusiv PRO TV PLUS” sunt publicate săptămânal clipuri video noi, cu momente care n-au fost difuzate la televizor, din emisiunile ce rulează la zi, dar și interviuri cu vedete.

În ultima lună, peste 3 milioane de utilizatori unici au accesat platforma protvplus.ro. Aceștia au urmărit peste 53.000.000 de minute de conținut, ceea ce înseamnă aproximativ 101 ani de vizionare a conținutului video de pe protvplus.ro. Pentru a utiliza platforma, este necesara crearea unui cont gratuit.


10 comentarii despre subiectul „Toate sezoanele serialului "Las Fierbinți", plus televiziunile Pro TV, gratuite la Pro Tv Plus ”:
Anonim

Nu stiam ca posturile Pro sunt transmise gratis pe Pro Tv Plus, credeam ca doar prin Voyo, unde sunt cu bani. Asa era ultima data cand am verificat. Multumesc pentru pont, o veste buna pentru mine!

Anonim

Las fierbinti este gratis pe protv plus de peste 4 luni. La fel si transmisia posturilor PRO.

Anonim

Daca nu m-ai anuntat si pe mine, eu de unde sa stiu? Probabil de aceea au emis comunicat, pentru astia ca mine care nu stiu si nu sunt asa informati ca tine. Si-au dat seama ca nu multe lume stie si au emis comunicat. Acum pricepi utilitatea comunicatului? Ce conteaza de cand sunt la liber pe Pro Tv Plus? Fara comunicat, nu stiam nici peste 4 luni.

Ana

Am făcut cont, verificat, merg, mulțam!

Anonim

woow super txx!!

Andu

Las Fierbinti e in topul serialelor romanesti ca audiente. Eu chiar il urmăresc, chiar daca unii il blamează. Daca e gratis, cu atat mai bine. Imi voi înregistra si eu cont la Pro Tv Plus, daca tot e gratuit, sa vedem cum se vad serialele. Daca stiam ca e gratis de 4 luni la Pro Tv Plus, nu mai plateam la Voyo. :-) Dar e bine ca am aflat si acum!

Anonim

E gratis, dar e sustinut de publicitate, adica vei vedea niste publicitate la inceput si probabil pe parcurs, nu e fara publicitate ca la Voyo.

Andu

Tot e bine, deoarece prin aplicatia Voyo multe episoade nu se puteau reda. Acum daca ziceti ca sunt la liber toate sezoanele pe PRO TV Plus, e foarte bine!

Anonim

Sa redifuzeze show-uri "Vacanța mare"

Unknown

Poate a fost odata... Acum nu mai poti vedea Las Fierbinti pe ProTVPlus, doar pe voyo. Au mai ramas cateva episoade ratacite pe protvplus, dar in proportie de 90% nu merg, te trimit pe voyo.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile