vineri, 6 martie 2020

Tom Hanks, Kate Winslet și Nicolas Cage, în martie, la FilmBox Premium

În martie, actorii buni își dau întâlnire la FilmBox Premium. Emma Watson, Tom Hanks, John Boyega, Karen Gillan și Bill Paxton joacă în ”The Circle” (”Cercul”), un thriller american regizat de James Ponsoldt. A fost ultimul rol al lui Bill Paxton care a încetat din viață înainte de lansarea filmului, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

”Proiectul acesta mi-a intrat la suflet. Povestea și întrebările pe care mi le-a provocat. M-am trezit câteva săptămâni după încheierea filmărilor gândindu-mă încă la anumite aspecte, iar acesta este un semn bun”, povestește Emma Watson. Actrița s-a bucurat de colaborarea cu Tom Hanks: ”Să lucrez cu Tom Hanks era un vis al meu. Așa că orice scenă filmată cu el a fost ceva extraordinar și foarte distractiv.”

Și Tom Hanks a avut numai cuvinte de laudă la adresa actriței care s-a făcut remarcată prima oară în seria Harry Potter: ”Emma este fenomenal de cu picioarele pe pământ, dar în același timp fascinant de nebună. Are experiență cu astfel de filme și intră în rol într-un mod foarte profund”, povestește Hanks.

”The Circle” (”Cercul”) este la FilmBox Premium, vineri, 6 martie, de la ora 21:00.


O altă propunere FilmBox Premium este producția ”A Little Chaos” (”Haos la Versailles”), regizată de Alan Rickman. Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Alan Rickman, Stanley Tucci și Helen McCrory fac parte din distribuție. Rickman și Winslet mai colaboraseră înainte la filmul ”Sense and Sensibility” (1995). ”Alan ca regizor este foarte diferit de Alan ca actor. Este foarte pregătit ca regizor, ceea ce nu mă surprinde. Din punct de vedere vizual, știa exact ce își dorește. Am avut o structură foarte bine pusă la punct, lucru pentru care am fost recunoscătoare, dar fiind și actor avea și momente în care accepta să facem ceva cu totul diferit decât plănuisem”, povestește Kate Winslet.

La două săptămâni după ce au început filmările, actrița a anunțat că este însărcinată. ”A fost foarte dificil pentru mine. Trebuia să port corsete, iar eu aveam grețuri. În plus, trebuia să mă și mișc foarte mult în film. Aveam tot timpul în preajmă pungi pentru situația în care mi-era rău”, mărturisește Kate.

”Sunt mândru pentru fiecare secvență filmată. Mai ales pentru că am avut un buget limitat. Și sunt foarte mândru de cum au ieșit costumele. Absolut miraculos”, spune regizorul și actorul Alan Rickman.

”A Little Chaos” (”Haos la Versailles”) este vineri, 20 martie, de la ora 21:00, la FilmBox Premium.


Nicolas Cage, John Cusack, Adrian Grenier, Johnathon Schaech și Christopher Coppola sunt și ei în prim-plan la FilmBox Premium, în martie. ”Arsenal” (”Arsenal”) este un thriller de acțiune regizat de Steven C. Miller, în scenariul lui Jason Mosberg. Christopher Coppola este... fratele mai mare al lui Nicolas Cage. Pentru Cage și Cusack este a patra colaborare după ”The Frozen Ground”, „Adaptation” și ”Con Air”. Ceva ce a stârnit amuzamentul tuturor este faptul că Nicolas Cage are un nas fals în acest film programat sâmbătă, 21 martie, de la ora 22:55.


Un comentariu despre subiectul „Tom Hanks, Kate Winslet și Nicolas Cage, în martie, la FilmBox Premium”:
IngerDeCopil

Rcs? esti pe fiiiir? 🤨

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile