joi, 16 aprilie 2020

Acord Vodafone Group - Synamedia pentru a dezvolta o platformă Tv bazată pe cloud

Synamedia, cel mai mare furnizor independent din lume de software pentru platforme video, a anunțat că a semnat un contract pe mai mulți ani cu Vodafone Group. Contractul include soluții tehnice precum platforma video Infinite, soluții de securitate și servicii de integrare end-to-end. Compania va ajuta Grupul Vodafone să realizeze o platformă unificată globală de cloud TV care să funcționeze prin intermediul infrastructurii de nouă generație Gigabit.

În plus, soluțiile tehnice ale Synamedia vor fi integrate în platforma de cablu tv a Unitymedia (achiziționată recent), precum și în receptoarele pilot Vodafone GigaTV din Germania. Astfel, compania Vodafone va oferi produsul său GigaTV într-un mod similar atât pentru clienții Vodafone existenți, cât și pentru cei noi dobândiți de la Unitymedia.

Tanja Richter, Director Tehnic pentru Produse și Servicii la divizia Consumatori Vodafone Group, a precizat: „Synamedia a fost alegerea ideală pentru a ne ajuta în acest proiect de migrație unic și complex în Germania, precum și în transformarea noastră strategică globală. Tehnologia Synamedia, abilitățile de integrare end-to-end și soluțiile lor de securitate vor ajuta Vodafone să efectueze o tranziție lină către o platformă unificată de tip Cloud Tv Gigabit”.

Yves Padrines, CEO-ul Synamedia, a adăugat: „Împărtășim viziunea Vodafone Group privind viitorul lor cloud TV. Beneficiind de serviciile noastre Infinite, soluțiile de securitate și capacitățile de integrare, Vodafone Group va avea o platformă unificată de cloud TV, care va îmbunătăți eficiența operațională și va fi, în anii următori, baza unei experiențe de cea mai bună calitate pentru abonați”.


Despre Synamedia

Compania ajută furnizorii de servicii și de conținut din întreaga lume să livreze, protejeze și să monetizeze conținutul video. Portofoliul companiei include servicii de rețea video premiate, soluții și informații anti-piraterie de cea mai bună clasă și platforme video cu capabilități complet integrate, inclusiv DVR cloud și publicitate avansată. Synamedia oferă servicii și soluții tehnice  pentru peste 200 de operatori de top de cablu tv, DTH, telecomunicații și VOD, televiziuni și companii mass-media. Synamedia este susținută de fondurile Permira și Sky.


Niciun comentariu despre subiectul „Acord Vodafone Group - Synamedia pentru a dezvolta o platformă Tv bazată pe cloud”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile