joi, 30 aprilie 2020

AirConsole - jocuri direct în browserul web al televizorului

AirConsole este o platformă de jocuri in cloud, care va permite sa jucați jocuri pe televizor sau PC ori alt dispozitiv care rulează un browser web compatibil. Majoritatea jocurilor sunt multiplayer, inclusiv jocuri de curse auto și shootere distractive. Controlerul este afișat și funcțional pe orice telefon cu browser web și touchscreen și va fi sincronizat automat cu jocul afișat în browserul web. Nu este necesar sa instalați vreo aplicație în telefon sau tabletă (deși aplicația este oferită și recomandată, pentru cine dorește).

Este suficient sa accesați pe televizor (sau alt dispozitiv ce va fi folosit ca ecran ) adresa web https://www.airconsole.com/. Va fi afișat un cod de sincronizare. Deschide aceeași adresa web într-un browser web de pe telefon sau tabletă, alegeți modul de control prin browser web (sau deschideți aplicația, dacă o aveți instalată) și introduceți codul de sincronizare. Procedura trebuie repetată pentru fiecare alt telefon care va fi folosit de alt jucător pentru a vă juca împreună. Toate dispozitivele trebuie sa fie conectate la internet.

Platforma oferă cateva jocuri gratuite pentru maxim 2 jucători, iar restul de până 120 de jocuri sunt oferite pe bază de abonament de 2,99 dolari lunar.

Platforma AirConsole este dezvoltată de start-up-ul N-Dream din Zurich. Acesta a creat conceptul în ianuarie 2015, cu circa 1,4 milioane dolari capital inițial . La scurt timp, N-Dream a organizat o competiție de dezvoltare a jocurilor, unde dezvoltatorii au fost încurajați să-și creeze propriul joc pe platforma AirConsole.

În anul 2016, compania de jocuri a fost câștigătoare a Premiului Deutscher Entwicklerpreis din 2016. Jocul lor Castle Hustle a fost nominalizat la Premiul pentru cel mai bun joc al studenților la Ludicious Game Festival din 2017.

AirConsole a anunțat că va semna parteneriate cu operatorii de televiziune cu plată, precum Swisscom în Elveția, și alți furnizori OTT, pentru a include serviciul în ofertele lor.


3 comentarii despre subiectul „AirConsole - jocuri direct în browserul web al televizorului”:
Anonim

Super simplu și draguț, mulțumesc! Totuși, nu prea poți juca singur, trebuie sa ai un partener de joc. :)

Anonim

Ai o consola de jocuri în browser, e ceva tare!

fabian

Am testat si eu, foarte tare!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile