joi, 23 aprilie 2020

AMC aduce filmul la Noaptea Cărților Deschise 2020: "Numele Trandafirului”, difuzat în premieră pe Facebook

Televiziunea AMC va fi prezentă la Noaptea Cărților Deschise, evenimentul anual organizat de Editura Litera, ce va avea loc online anul acesta. AMC va pune la dispoziția tuturor participanților ecranizarea romanului lui Umberto Eco, ”Numele Trandafirului”, difuzat în premieră pe Facebook, astăzi de la ora 22:30, anunță televiziunea AMC printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Cititorii din toată țara sunt așteptați pe pagina dedicată a evenimentului: https://www.facebook.com/events/4372161229468076/ , de la ora 19:00, unde scriitori celebri și mari actori români îi vor încânta cu lecturi și povești live. Monica Davidescu, Maia Morgenstern, Daniela Nane, Dorina Chiriac, Marian Râlea și Marius Vizante sunt doar câțiva dintre îndrăgiții actori care vor fi prezenți de #acasă la evenimentul Editurii Litera.

Cartea și filmul vin împreună anul acesta pentru a sărbători Ziua Internațională a Cărții, de #acasă, într-un eveniment online interactiv, unde AMC România aduce un film de excepție, recompensat cu două premii Bafta și un premiu Cesar.

Sean Connery, Christian Slater și Michael Lonsdale interpretează remarcabil povestea călugărului Franciscan Willian de Baskerville și a novicelui Adso ce poposesc la o mănăstire benedictină, în anul 1327.

Îndată ce ajung, sunt prinși într-o poveste misterioasă, în care decesele inexplicabile nasc teama că se apropie sfârșitul lumii.

Întreaga poveste poate fi urmărită la Noaptea Cărților Deschise, pentru prima dată pe platforma de socializare Facebook. Chiar dacă se întâmplă anul acesta de la distanță, pasiunea pentru filme și cărți ne aduce împreună.


Niciun comentariu despre subiectul „AMC aduce filmul la Noaptea Cărților Deschise 2020: "Numele Trandafirului”, difuzat în premieră pe Facebook”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile