miercuri, 15 aprilie 2020

Crime + Investigation difuzeaza serialul „Politia din Alaska”

Crime + Investigation transmite începând din 23 aprilie, în fiecare joi, de la ora 22:00, serialul documentar „Poliția din Alaska”, care urmărește îndeaproape activitatea desfășurată în condiții extreme a departamentului de poliție din cel mai îndepărtat și rece stat american – Alaska, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Serialul aduce în prim-plan viața de zi cu zi a departamentului de poliție din acest ținut, unde linia dintre civilizație și nelegiuire este extrem de fină. Fiecare episod îi urmărește pe oamenii legii în diverse misiuni de serviciu, atunci când acționează pe uscat, pe mare sau în aer, asigurând ordinea în orașe izolate, explorând păduri întunecate, verificând capcane, patrulând în ger, căutând oameni dispăruți sau anihilând ample rețele de traficanți.

Agenții de poliție din regiunea Alaska trebuie să înfrunte nu numai temperaturi extrem de scăzute, ci și animale flămânde și ucigătoare sau infractori înarmați. Polițiștii se pot baza doar pe instinctele proprii și pe armele din dotare pentru a face față tuturor situațiilor la care sunt supuși, deoarece întăririle în această regiune ajung foarte greu, de cele mai multe ori după ce confuntarea a luat sfârșit. În acest context, „Poliția din Alaska” nu se compară cu niciun alt departament de poliție de pe un teritoriu mai primitor.

Așadar, serialul „Poliția din Alaska” prezintă o perspectivă diferită a acestei meserii foarte riscante mai ales într-un mediu sălbatic și în condiții meteorologice dificile, trăgând în același timp un semnal de alarmă asupra situației din cel mai nordic stat al Americii, astfel încât să fie luate măsuri speciale pentru a-i proteja cât mai bine pe oamenii care locuiesc în acea zonă.


Despre Crime+ Investigation

Crime + Investigation® dezvăluie lumea complexă și fascinantă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptății şi a unei mai bune înțelegeri a comportamentului unui ucigaş. Fiecare călătorie este personală şi emoţională, fiind completată de poveştile anchetatorilor, experţilor şi a victimelor și apropiaților acestora. Crime + Investigation® este disponibil la nivel internațional în peste 50 de milioane de locații și difuzat în 18 limbi. Crime + Investigation® a fost lansat în România din 2013 și este prezent pe toate platformele majore de cablu din țară, inclusiv: Akta-Digital Cable Systems, Next-Gen Communications, Orange, Telekom și Vodafone.


3 comentarii despre subiectul „ Crime + Investigation difuzeaza serialul „Politia din Alaska””:
Anonim

De ce oare digi nu vrea sa introducă acest canal TV extrem de interesant ca și ID-extra și ne plictisește cu posturi maghiare gen maghyar atv și altele

Unknown

Canale bune=scumpire... Momentan nu IL introduce pentru a nu scumpi abonamentul... La vara va fi introdus

Anonim

Pentru că aceste posturi costă bani

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile