vineri, 17 aprilie 2020

Forumul UHD a lansat un tracker de televiziuni Ultra HD

Forumul UHD a lansat un tracker de canale Ultra HD, în care au fost înscrise până acum 148 de canale de televiziune Ultra HD din întreaga lume. Deocamdată nu toți radio-difuzorii au înscris canalele lor Ultra HD, deși această resursă online colectează deja informații privind 300 milioane abonamente care oferă acces la conținut UHD.

Ultimele date ale tracker-ului arată că trei sferturi din serviciile UHD sunt predominant liniare, fiind oferite pentru peste 125 de milioane de spectatori. Celălalt sfert al serviciilor UHD sunt bazate pe VoD și deservesc 180 de milioane de telespectatori. Potrivit Forumului, jumătate din toate serviciile UHD oferă acum HDR, în timp ce aproape un sfert dintre acestea includ piste audio cu tehnologii din noua generație.

De la înființarea sa în anul 2015, Ultra HD Forum a publicat ghiduri gratuite pentru comunitatea UHD. De-a lungul a cinci ani de activitate, peste 35 de companii membre au contribuit la acest forum.

Tracker-ul este în curs de dezvoltare și completare și poate fi accesat gratuit AICI.


4 comentarii despre subiectul „Forumul UHD a lansat un tracker de televiziuni Ultra HD”:
Anonim

La cât mai multe !

kokobil777

Momentan....nu funcționează.

Anonim

Ba funcționează foarte bine, am testat acum.

Anonim

Mda, este evident ca HDR10 este mult mai bine cotat decat HLG. Pacar ca nu poate oferi si transmisiuni live, HLG nu ar fi avut nicio sansa.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile