miercuri, 13 mai 2020

Antena 3 a devenit partener al CNN International

Televiziunea Antena 3, singurul post de știri din țara noastră afiliat la CNN (începând din anul 2011), a semnat un acord prin care trece într-o etapă superioară a parteneriatului cu CNN. Noul acord dintre cele două companii media va oferi televiziunii Antena 3 acces la conținutul oferit prin CNN Newsroom. De asemenea, în virtutea acordului, CNN va produce conținut original pentru Antena 3.

Începand cu finalul acestui an, un program jurnalistic intitulat "CNN hour" va putea fi urmărit zilnic în grila televiziunii de ştiri din România, iar o secţiune specială a site-ului antena3.ro va găzdui informaţii şi analize originale. Concentrându-se pe agenda ştirilor internaţionale, conţinutul "CNN hour", atât pentru TV, cât şi pentru online va fi produs de CNN International.

În plus, prezentatorii, reporterii, operatorii, redactorii, editorii şi producătorii Antena 3 vor avea acces la programe speciale de training realizate atât la Bucureşti cât şi în cartierele generale ale CNN din Statele Unite şi Marea Britanie.

"Este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva în România, este o premieră absolută în televiziune și vrem ca dvs. să aflați care au fost demersurile noastre", a spus Mihai Gâdea.

Noul parteneriat dintre cele două televiziuni de ştiri a fost semnat de Konstantinos Oikonomou, Vicepreşedinte Parteneriate Strategice, din partea CNN şi de Mihai Gîdea, C.E.O. Antena 3.


7 comentarii despre subiectul „Antena 3 a devenit partener al CNN International”:
Anonim

La ora actuală sunt cel mai valabil post de știri. Bravo Antena 3

Anonim

Si unele dintre celelalte posturi de știri sunt bune la ora actuală. Ideea e ca dacă televiziunea CNN International a ales sa fie partener cu Antena 3 si nu cu alt post de stiri - sau poate ceilalti nu sunt interesati de astfel de parteneriate -, ceva practic va fi realizat. Televiziunile CNN International si Antena 3 nu vor fi doar surse de informatii si imagini una pentru alta. O astfel de colaborare exista de când erau doar afiliați. Parteneriatul va fi ceva mai extins decat afilierea. CNN va trimite 1-2 producatori aici sa realizeze emisiunea aceea zilnica, care va fi difuzata la ore de maxima audienta.

gogu

bravo lor ! daca sunt profi... americanii nu se incurca cu oricine ,oricand !

Unknown

Poate acum cand se prezinta meteo la CNN trec pe harta si Bucuresti . Ca din 2011 de cand colaborării cu ei nu prea știau unde este Bucuresti numai Budapesta .

Anonim

fffff bine, doar ca nu e ceva original.
Prima News (Cehia) facuse acelasi lucru, dar cu 10 zile mai devreme.

Anonim

Cine a spus ca e ceva original pe plan international? La nivel mondial, multe televiziuni sunt partenere CNN International.
Dar in Romania, doar Antena 3 e partenera in acest moment cu CNN International.

Anonim

Este un parteneriat greu de înțeles câtă vreme Antena 3 seamănă în atitudine față de administrația de la Washington, mai mult cu Fox News decât cu CNN.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile