duminică, 17 mai 2020

BBC World News Europe HD a prelungit acordul de difuzare prin SES Astra

Telespectatorii din Europa vor putea continua să urmărească BBC World News datorită prelungirii acordului cu SES. BBC Global News oferă gratuit canalul său de știri BBC World News Europe HD în toată Europa, prin satelitul Astra 1KR al SES, de la 19,2 grade Est.

BBC World News, care este disponibil în HD prin SES din anul 2015, este distribuit printr-un multiplex operat de SES de la sediul său din Luxemburg, pe aceeași frecvență 11229 (polarizare verticală, SR 22000, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK FTA) prin care sunt transmise gratuit și televiziunile NHK World HD și Al Jazeera English HD.

Chris Davies, EVP Marketing și Distribuție pentru BBC Global News, a explicat: „Acest acord cu SES este într-adevăr important, deoarece ne permite să ajungem în continuare în mod fiabil la publicul răspândit în întreg continentul european. În timpul pandemiei, care reprezintă una dintre cele mai importante știri a acestei generații, observăm o cerere fără precedent pentru jurnalism de calitate. De la începutul anului, când BBC World News era disponibil în 465 de milioane de case din întreaga lume, am ajuns în prezent la peste jumătate de miliard de locuințe, pentru a oferi unei audiențe în creștere știri de încredere, corecte și imparțiale."

Clienții noștri ne-au arătat că, de când a început criza COVID-19, a crescut cererea pentru televiziune liniară, în special pentru programe de știri. Producătorii de știri de încredere, precum BBC, sunt acum și mai atenți în furnizarea de informații exacte pentru milioane de telespectatori. Ne face plăcere să continuăm să colaborăm cu BBC pentru a aduce știri de înaltă calitate în HD pentru 88 de milioane de gospodării europene, într-un moment în care informația este extrem de necesară”, a explicat Ferdinand Kayser, CEO la SES Video.

Serviciile de distribuție în HD a canalelor tv prin sateliții Astra de la 19,2 grade Est s-au dezvoltat în fiecare an, de la 65 de milioane de case la sfârșitul anului 2015 la 88 de milioane la sfârșitul anului 2019, reprezentând o creștere de 34% în cinci ani.


Niciun comentariu despre subiectul „BBC World News Europe HD a prelungit acordul de difuzare prin SES Astra”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile