miercuri, 13 mai 2020

Cluburile din Premier League riscă o rambursare de 387,4 milioane euro către televiziuni

Cluburile de fotbal din Premier League ar putea fi nevoite să ramburseze aproximativ 340 de milioane de lire sterline (387,4 milioane de euro) radio-difuzorilor tv autohtoni și internaționali, chiar dacă sezonul se va relua de luna viitoare.

Deși reprezentatii cluburilor și televiziunilor s-au întâlnit la începutul acestei săptămâni pentru a continua discuțiile, cu speranța reluării partidelor de fotbal de la jumătatea lunii iunie, se preconizează rambursări, întrucât meciurile nu se vor desfășura așa cum era de așteptat: vor fi în date calendaristice diferite, comparativ de programările inițiale, vor fi jucate fără spectatori în tribune și eventual chiar pe stadioane neutre.

Cluburile din Premier League urmează să câștige în total 9,2 miliarde de lire sterline din drepturi de televizare din perioada 2019-2022.

Directorul executiv al Premier League, Richard Masters, a prezis anterior o pierdere de „cel puțin 1 miliard de lire sterline”, dacă Premier League nu reușește să finalizeze sezonul 2019-2020.

Am renegociat astăzi această situație dintre radiodifuzori și cluburi. Detaliile sunt în mod evident confidențiale. Dar orice s-ar întâmpla, vor exista pierderi semnificative de venituri pentru cluburi. Este inevitabil”,  a spus Masters pe 11 mai.


Niciun comentariu despre subiectul „Cluburile din Premier League riscă o rambursare de 387,4 milioane euro către televiziuni”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile