luni, 4 mai 2020

Digi sărbătorește clienții loiali și le aduce oferte speciale, de Digi Days

"Săptămâna viitoare e vorba doar despre tine! Sărbătoarea clienților existenți - toate serviciile reduse, exclusiv online. Ai ales Digi, ai ales bine. Alege ce mai vrei. Începem luni, dis de dimineață!", precizează operatorul Digi Romania printr-un teaser pe websiteul propriu.


Desigur, acest scurt anunț introductiv despre reduceri la serviciile de la această companie stimulează interesul, dar nu oferă suficiente informații. Se remarcă doar mențiunea că oferta exclusiv online se va adresa clienților existenți. Vom reveni cu detalii când vom afla noi informații despre această campanie Digi Days.

UPDATE 7 mai 2020: RCS RDS a remis către hdsatelit.com un comunicat privind Digi Days.

Digi vine în sprijinul clienților fideli și le răsplătește încrederea în serviciile companiei cu o reducere de 50% timp de 6 luni, dacă vor opta pentru un pachet superior al serviciilor contractate deja, pentru adăugarea altor servicii din portofoliul Digi sau activarea de extraopțiuni. Oferta, prezentată sub numele Digi Days, este valabilă pentru clienții existenți și va fi disponibilă exclusiv online, pe site-ul DigiRomania.ro, în perioada 11 - 16 mai 2020.

Clienții existenți care doresc să beneficieze de această ofertă vor accesa site-ul www.DigiRomania.ro, având posibilitatea de alegere a serviciilor direct din pagina principală, unde va fi vizibilă această ofertă, sau pot accesa secţiunea “Contul meu”, “Serviciile mele”, selectează serviciul pentru care doresc upgrade, respectiv extraopțiunea TV dorită, iar prețul pe care îl vor achita timp de 6 luni pentru acestea va fi redus cu 50% din valoarea inițială. Oferta se aplică și în situația în care se dorește activarea serviciilor la mai multe adrese de consum.

Sunt eligibili pentru oferta Digi Days, de pe site-ul www.DigiRomania.ro, clienții Digi care au activ minimum un serviciu și doresc fie să adauge unul sau mai multe servicii din oferta Digi, fie să realizeze un upgrade sau să activeze o extraopțiune TV.

Beneficiile aduse clienților în cadrul Digi Days sunt valabile pentru contracte cu durata de 24 de luni, iar detaliile pot fi găsite pe site-ul www.Digiromania.ro. Reducerea de 50% se aplică doar extraopțiunilor TV adăugate în această perioadă, nu și celor activate anterior campaniei Digi Days.

Digi|RCS RDS este principalul furnizor de servicii de televiziune cu plată din România (cablu TV și televiziune prin satelit – DTH), după numărul de unități generatoare de venituri (RGU) *, fiind pe primul loc și pe piața serviciilor de internet fix și date fixe și pe locul al doilea ca mărime pe piața serviciilor de abonamente de telecomunicații mobile**.

Digi | RCS RDS operează una dintre cele mai avansate rețele de fibră optică din România, acoperind aproximativ 70% din gospodăriile din țară (6,3 milioane de locuințe)**, iar prin intermediul tehnologiei GPON, viteza de transmisie este de până la 1.000 Mbps pentru serviciile de internet și date, cea mai rapidă viteză disponibilă pe piață pentru utilizatorii rezidențiali.

În ceea ce privește serviciile de telefonie și date mobile, acestea sunt furnizate prin rețeaua 3G (2G + 4G în anumite zone) și tehnologia mobilă 4G (acoperire voce outdoor) care acoperă aproximativ 99,5% și, respectiv, 87,2% din populația României. Digi Mobil dispune încă din 2017 de funcționalitățile Voice LTE (VoLTE) și Voice over Wi-Fi (VoWiFi), pe care abonații le pot utiliza gratuit în rețeaua 4G, dacă dețin aparate compatibile cu aceste tehnologii, indiferent de tipul de abonament contractat. Anul trecut, operatorul a extins calitatea Voice HD a apelurilor în toată rețeaua sa, atât pentru standardul 3G, cât și pentru standardul 4G. În iunie 2019, Digi a lansat servicii de telecomunicații mobile 5G în anumite orașe din România, pe baza licenței existente de 3.700 MHz.


Despre Digi | RCS RDS

Digi | RCS RDS este liderul pieței de internet, pay-tv și servicii convergente, în România, cu operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia, figurând în topul operatorilor tradiționali de cablu din Europa. Compania deține aproape cea mai modernă (state-of-the-art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 8,4 milioane de gospodării în România și Ungaria. În domeniul serviciilor mobile de voce și date, Digi a fost mereu un adept al pionieratului, implementând de timpuriu cele mai avansate tehnologii.

În iunie 2019, a lansat serviciile comerciale în rețeaua Digi Mobil 5G Smart, fiind disponibile, în prezent, în mai multe localități din țară (București, Brașov, Bușteni, Constanța, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Mamaia, Oradea, Poiana Brașov, Predeal, Timișoara, Sibiu și Ploiești). Digi aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate.

____________
*RGU – unitate generatoare de venituri - desemnează contul de abonat al unui client în legătură cu unul dintre serviciile Digi contractate/ utilizate.
**Potrivit Raportului anual 2019 al Digi Communications N.V., compania-mamă a Digi | RCS RDS, listată la Bursa de Valori București (BVB).

UPDATE 7 mai 2021: Va fi activă din noua campania Digi Days, versiunea 2021, cu reduceri de 50% timp de 6 luni la servicii de telefonie, internet și televiziune. Detalii găsiți AICI.


5 comentarii despre subiectul „Digi sărbătorește clienții loiali și le aduce oferte speciale, de Digi Days”:
Anonim

Pare ceva mai serios de data asta, poate vor face reduceri care sa se simta, de exemplu, 50% pe 1 an...
Chiar daca nu se vorbește si despre produse, ci doar despre servicii, ar fi bune sa ofere niste telefoane Xiaomi gratis :)

Anonim

poate vor da hbo gratis sau filmnow gratis sau optiunea 4k sau ceva de genul acesta daca faci upgrade la internet sau daca treci de la analogic la digital?

dorin

Oameni buni, nu se știe nimic exact, de asta se numește teaser, sa te facă curios, dar sa nu spună prea multe. Dacă aveți în plan sa contractați servicii noi sau sa faci vreun upgrade, așteptați pana săptămâna viitoare. Asta spune cu sub-înțeles teaserul și la asta ajută.

Daniel S.

Acum cateva luni la sfarsit de an 2019 foarte pompos BlackFriday cu reduceri 50% la toate serviciile, am facut upgrade la Fiberlink 1000 apoi am sunat la departamentul relatii clienti ca sa aflu ca nu era valabila oferta si pentru upgrade-uri, mai apoi in februarie reducere 50% pentru upgrade-uri. Eu acum ce fac daca am deja contract nou pe un an?

Anonim

Nu ai ce sa faci, in afara ca data viitoare sa te informezi complet înainte să plasezi comenzi. În plus, nu se știe despre ce este vorba acum și nici dacă e vorba de beneficii la prelungirea unor servicii sau e vorba de alt fel de reduceri.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile