vineri, 7 mai 2021

Digi Days 2021, reduceri de 50% timp de 6 luni la servicii de telefonie, internet și televiziune

Compania Digi România a anunțat printr-un teaser pe website-ul propriu că în perioada 10 - 16 mai 2021 (de lunea viitoare până duminică) va fi activă campania promoțională DIGI DAYS, prin care oferă reduceri de 50% în primele 6 luni la servicii mobile, televiziune (inclusiv extra-opțiuni precum HBO sau 4K) și internet.

Anul trecut, reducerea de 50% timp de 6 luni a campaniei Digi Days a fost valabilă pentru clienții care au optat pentru un pachet superior al serviciilor contractate deja, pentru adăugarea altor servicii din portofoliul Digi sau activarea de extra-opțiuni. Oferta a fost disponibilă exclusiv online, pe website-ul companiei, în perioada 11 - 16 mai 2020, pentru contracte cu durata de 24 de luni.

"Pregătește-te de sărbătoarea TA, fiindcă ești client DIGI! Doar săptămâna viitoare, îți facem cinste cu reduceri la orice-ți dorești: Net mai rapid, Mobil 5G chiar mai ieftin, TV mai cool, cu 4K și HBO, Ce să mai, TOT. Primele 6 luni, 50% e din partea noastră. De Luni până Duminică durează zilele tale, DIGI DAYS", anunță compania in teaser-ul de anul acesta, completat cu un mesaj pe pagina principală a website-ului: "Fii cu ochii pe reduceri! Luni începe DIGI Days! Dacă ești client DIGI, te bucuri de 50% reducere în primele 6 luni la orice-ți dorești: servicii noi, upgrade-uri sau extraopțiuni. Pregătește-te să prinzi și tu oferta!"

Vom adăuga mai multe detalii după ce vom primi un comunicat oficial de la Digi România.


UPDATE 10 mai 2021: Digi Romania a remis către HD Satelit un comunicat:

#DigiDays, campania care răsplătește clienții fideli prin super oferte


În perioada 10-16 mai, DIGI sărbătorește clienții existenți cu noi oferte dedicate

Clienții fideli vor beneficia de o reducere de 50% în primele 6 luni, indiferent de serviciul pentru care efectuează un upgrade 

Oferta este disponibilă exclusiv online, pe site-ul DIGI.ro, și se adresează doar clienților existenți


Prognoza pentru luna mai anunță #DigiDays, o nouă campanie desfășurată exclusiv online pentru clienții DIGI existenți, a căror loialitate este răsplătită cu oferte speciale. În perioada 10-16 mai 2021, clienții care au ales să rămână aproape, indiferent de moment, vor beneficia de 50% reducere la orice serviciu, extraopțiune sau upgrade adițional, în primele 6 luni de la activarea ofertei. 

Clienții existenți care doresc să beneficieze de această promoție vor avea de parcurs următorii pași: accesează pagina de campanie www.digi.ro/digidays sau secţiunea „Contul meu”, „Serviciile mele”, selectează serviciul nou, serviciul pentru care doresc upgrade sau una sau mai multe extraopțiuni, iar prețul pe care îl vor achita, timp de 6 luni, pentru acestea va fi redus cu 50% din valoarea inițială. 

Campania #DigiDays este valabilă pentru toate serviciile existente și este disponibilă exclusiv online, pentru contracte cu o durată de 24 de luni, iar detaliile ofertei pot fi găsite pe site-ul www.DIGI.ro. Reducerea se va aplica direct pe factură, astfel clienții care dețin serviciul Fiberlink 300 și optează pentru pachetul Fiberlink 1000, vor achita suma de 20 lei/lună, în primele 6 luni. De asemenea, clienții care, în prezent, dețin doar servicii fixe și doresc să se porteze în rețeaua DIGI Mobil, timp de 6 luni beneficiază de o reducere de 50% din valoarea abonamentului ales. 

DIGI este primul operator care a lansat oferte convergente de servicii de telecomunicații fixe și mobile, pe piața locală, odată cu introducerea în portofoliu a serviciilor de telefonie mobilă, în 2007. Potrivit datelor publicate de compania-mamă Digi Communications N.V. în Raportul anual 2020, 73% din clienții DIGI dețineau, la începutul anului, cel puțin două servicii, în timp ce 31% dintre abonați utilizau trei sau mai multe servicii din portofoliul operatorului. În România, la 31 decembrie 2020, DIGI furniza peste 12,8 milioane servicii de telecomunicații fixe și mobile (unități generatoare de venituri, RGU) către abonați, cu 12% mai mult decât în anul 2019. 


Despre Grupul DIGI

Grupul DIGI este liderul segmentului de servicii de internet fix și pay-tv în România, cu 55% cotă de piață pe fiecare dintre aceste segmente, potrivit datelor comunicate de autoritatea de reglementare ANCOM. Totodată, grupul este unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice convergente, derulând operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia (doar ca Mobile Virtual Network Operator – MVNO – pe această piață). Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 9,8 milioane de gospodării în România și Ungaria. 

În domeniul serviciilor mobile de voce și date, DIGI a fost mereu un adept al pionieratului, implementând de timpuriu cele mai avansate tehnologii. DIGI aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate. 



2 comentarii despre subiectul „Digi Days 2021, reduceri de 50% timp de 6 luni la servicii de telefonie, internet și televiziune”:
Bodo

Adică dacă mă abonez la HBo Maxpack, Filmnow sau alta extraoptiune am 6 luni 50% reducere????

Anonim

Da, la extraoptiunile la care te abonezi ai reducerea.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile