duminică, 3 mai 2020

Filme în sistem catch-up în categoria Play din Digi Online

Pe platforma Digi Online a fost introdusă o nouă categorie, denumită "Play". În această categorie este prezentă o singura subcategorie, denumită "Filme", care deocamdată include doar trei producții: "Bal cu scandal", "Fata bună" și "Panică pe Wall Street".

La fiecare film este precizat "Acest film este disponibil în sistem Catch-Up până la data de ..." (data calendaristică diferă de la un film la altul). De precizat că pentru a reda filmele Film Now din această categorie Play este necesară logarea în cont și opțiunea Film Now activă.

Calitatea imaginii este foarte bună, iar fiecare film are menționat sub denumire numele televiziunii "Film Now".

Playerul video este similar cu cel folosit în categoria HBO GO din Digi Online.

De reamintit că aproximativ acum 5 ani, RCS RDS lansase Digi Play, un serviciul de video la cerere (dar nu de tipul catch-up), disponibil prin platforma online Digi Online (inițial contra cost, ulterior gratis), prin care utilizatorii aveau acces la o biblioteca video cu sute de filme și seriale. Însă ulterior, la începutul anului 2019, Digi Online a schimbat interfața de utilizator, iar serviciul Digi Play nu a mai fost activ.
__________

Cu Digi Online ai acces și la canale TV online pe smartphone, tabletă sau laptop. Dacă ești client Digi Mobil te înregistrezi foarte simplu, doar cu numărul tău Digi Mobil și urmărești majoritatea canalelor din Digi Online. Streaming-ul funcționează pe 5 dispozitive. Platforma se poate accesa la digionline.ro sau poți descarcă aplicația din:

Google Play Store - pentru echipamentele cu sistem de operare minim Android 4.0
App Store - pentru echipamentele iPhone, iPod Touch si iPad cu minim IOS 7
Windows store - pentru dispozitive cu Windows 8.1.


3 comentarii despre subiectul „Filme în sistem catch-up în categoria Play din Digi Online”:
Anonim

hdsatelit.com ce inseamna catch-up la ce se refera?

HD Satelit România

Un număr tot mai mare de posturi de televiziune sau operatori de tv cu plată oferă „TV catch-up” ca o modalitate pentru telespectatori de a viziona anumite programe după ce au fost difuzate la televiziunea în cauză. Sunt un fel de înregistrări ale unor programe/filme etc, oferite ulterior online, de obicei pentru o perioadă limitată de timp. Acest lucru permite telespectatorilor să urmărească un program atunci când au timp liber, nu atunci când programul a fost inițial difuzat.

Anonim

Sa faca disponibil continutul pe tv prin functia catch up... Nu doar pe platforma...nu su mai adaugat la niciun canal flux de tio catch up... Pacat... E cel mai util lucru pe care nu il exploateaza...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile