miercuri, 27 mai 2020

Joc de surf, ascuns în noul browser Edge de la Microsoft

Microsoft îi provocă pe utilizatorii browserului web Edge să se joace noul său joc de surfing, lansat marți. Jocul a debutat inițial în noiembrie 2019, ca parte a unei căutări de Easter Egg prin intermediul unor indicii și puzzle-uri postate de angajații Microsoft. Acum este un joc permanent, disponibil și offline, pentru noul Microsoft Edge.

În joc, alegi un surfer care trebuie să evite insule, geamanduri, alți colegi de surfing, caracatițe uriașe și diverse alte obstacole. Microsoft a adăugat suport pentru tastatură, mouse, touchpad și controler încă de la versiunea inițială a jocului, care este acum parte din versiunea 83 a Microsoft Edge.

Jocul are trei moduri, care pot fi alese din meniul jocului.


Să facem surfing
Faci surf, evitând totodată obstacolele și caracatițele. Ai la dispoziție trei vieți.

Modul contra timp
Ajungeți la sfârșitul traseului cât de repede posibil. Colectați monede pentru a obține un timp și mai scurt. Traseul este întotdeauna același, dar puteți găsi cea mai scurtă rută posibilă. Ai la dispoziție trei vieți.

Modul zig-zag
Treceți prin cât mai multe porți la rând. Recordul tău se va reseta dacă ratezi o poartă, dar poți continua să încerci până când personajul va pierde cele trei vieți.

În plus, jocul oferă setări suplimentare.


Mod de vizibilitate ridicată
Modul de vizibilitate ridicată (accesibil prin meniul de setări al jocului) evidențiază obiectele, facilitând identificarea și evitarea obstacolelor din apă.

Mod de viteză redusă
Utilizatorii care preferă un ritm mai relaxat sau au nevoie de timp suplimentar pentru a ocoli obstacolele, pot încerca noul mod de viteză redusă (accesibil prin meniul de setări al jocului) pentru a încetini viteza jocului.

Puteți accesa jocul tastând edge://surf/ în bara de adrese din browserul Edge.

Dacă nu aveți instalat noul Microsoft Edge, acest browser web se poate descărca de aici.



Microsoft a lansat oficial la începutul acestui an noul browser Edge bazat pe Chromium, același sursă care se află la baza Google Chrome.

Și Google Chrome are un joc ascuns, în care controlezi un T-Rex ce sare peste cactuși (pentru a accesa jocul, tastați chrome://dino în bara de adrese a browserului Chrome, apoi apăsați tasta ENTER, apoi tasta SPACE).


2 comentarii despre subiectul „Joc de surf, ascuns în noul browser Edge de la Microsoft”:
Anonim

Astia de la Microsoft se pricep sa faca niste browsere asa de bune incat de la rapiditatea lor mai bine te joci pe ele

Anonim

Ai testat NOUL browser Edge? E creat exact pe Chromium, pe care îl folosește și Google Chrome. Deci nu are cum să fie mai prost, fiind același sistem.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile