marți, 26 mai 2020

Jocul Call of Duty: World War II, gratuit pe PS4 pentru abonații PS Plus

Sony a oferit mai devreme membrilor PS Plus unul dintre jocurile gratuite pentru luna iunie 2020. COD: WW2, unul dintre cele mai bune titluri Call of Duty, este disponibil gratuit pe consola PS4 începând de astăzi pentru toți utilizatorii care au serviciul PS Plus activ.
Pentru a descărca jocul, trebuie accesat din meniul consolei butonul Playstation Plus, apoi căutate jocurile lunare pe luna mai și va fi afișat jocul COD: WW2, disponibil FREE (gratuit), inclusiv pentru utilizatorii PS Plus din România.

În luna mai au fost oferite două simulatoare: Farming Simulator 19 și Cities: Skylines. Dar aceste jocuri nu au fost pe placul multor utilizatori PS Pus pasionați de jocuri de acțiune. Așadar, probabil oferirea mai devreme a jocului Call of Duty: World War II ar putea mulțumi pe cei dornici de mai multă acțiune decât cultivarea grâului sau amenajarea rețelei de apă a orașului simulat.


Un comentariu despre subiectul „Jocul Call of Duty: World War II, gratuit pe PS4 pentru abonații PS Plus”:
Dorin

Mulțumesc pentru pont, chiar o surpriză mare, nu ma așteptam, eram forte dezamăgit de jocurile pe luna asta, nu erau pe gustul meu. Am prins oferta de Crăciun si am luat abonament pe tot anul la PS Plus cu vreo 200 lei.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile