marți, 26 mai 2020

Televiziunile Nick Jr, Nicktoons, Paramount Channel și VH1, în grila Digi Online

Televiziunile Nick Jr, Nicktoons, Paramount Channel și VH1 au fost incluse în grila Digi Online, atât în aplicație (verificat pe Android), cât și pe platforma web accesibilă în browsere.


Digi Online este o aplicație și platformă gratuită, destinată abonaților RCS RDS. Platforma Digi.Online oferă utilizatorilor conținuturile video din oferta Digi TV - posturi TV, știri, filme, seriale, desene animate, posturi generaliste, naționale și internaționale. Accesul la serviciul DigiOnline este gratuit pentru clienții Digi TV și Digi Net (servicii cumulate), conținuturile din extraopțiuni fiind accesibile doar abonaților care le-au activat. Conţinutul Digi.Online este pus dispoziţia acestora cu titlu gratuit în condiţiile stabilite de societatea RCS RDS S.A. şi cu respectarea dispoziţiilor legislației europene în vigoare. DigiOnline nu este disponibil în afara teritoriului României.


Un comentariu despre subiectul „Televiziunile Nick Jr, Nicktoons, Paramount Channel și VH1, în grila Digi Online”:
Anonim

In atenția celor interesați de canalul Bollywood TV a revenit în grila DTH satelit Digi resetați decodoarele la valorile din fabrica sau închideți și reporniti decodorul HD 1000 pentru cei cu decodoarele SD rescanati satelitul o zi bună tuturor.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile