miercuri, 20 mai 2020

Keanu Reeves, în trei filme difuzate în luna mai de FilmBox România

În luna mai, la FilmBox, ne vom bucura de 3 producții în care apare Keanu Reeves: ”Henry’s Crime” (”Crima lui Henry”), ”Replicas” (”Copii perfecte”) și ”Exposed”, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Actorul de 55 de ani s-a născut în Beirut, Liban, și a avut o copilărie destul de complicată. Părinții săi au divorțat, iar tatăl a abandonat familia. Mai târziu, tatăl actorului a primit 10 ani de închisoare pentru posesie de heroină și cocaină. Mama sa a trecut apoi prin mai multe căsnicii, care au dus la relocarea familiei: din Liban în Australia, apoi în SUA și în final în Toronto, Canada. Keanu Reeves a avut probleme cu dislexia, ceea ce l-a făcut să renunțe la școală, fără a termina liceul.
Până să renunțe la școală, Reeves a fost portar de hochei. Ba mai mult, a cochetat cu ideea de a deveni jucător profesionist, visând să joace în echipa Canadei pentru Jocurile Olimpice. La 15 ani, însă, Reeves decide să devină actor.

Primele apariții au fost pe micile ecrane, în 1984, în calitate de corespondent pentru o emisiune pentru adolescenți, apoi ca actor într-un episod din serialul ”Haging’ In”. Iar în 1985, a debutat ca actor de teatru. Primul film important a fost în 1986, ”Youngblood”. Primele laude au venit pentru apariția din ”My Own Private Idaho”, iar apoi pentru un rol secundar în ”Bram Stoker’s”, film cu 4 nominalizări la premiile Oscar. Au urmat foarte multe producții interesante, printre care ”The Devil’s Advocate”, ”The Matrix”, film care a câștigat patru premii Oscar. A jucat apoi în ”The Matrix Reloaded”, ”The Matrix Revolutions”, ”Constantine”, ”The Lake House”, ”The Day the Earth Stood Still”, ”Street kings”.

În 2013, Keanu Reeves și-a făcut debutul și ca regizor cu filmul ”Man of Tai Chi”. Iar în 2014, a început aventura ”John Wich”, care s-a bucurat de un mare succes, cu fiecare film nou apărut.

2021 ar fi trebuit să fie un an extrem de important pentru Keanu Reeves: ”John Wick 4” și ”Matrix 4” ar fi trebuit să aibă lansarea în aceeași zi, 21 mai. Pandemia care a oprit toate filmările a dat însă peste cap acest plan primit cu foarte mare entuziasm de fani.

La FilmBox, în mai, Keanu Reeves joacă în 3 filme bune. ”Henry’s Crime” (”Crima lui Henry”) este o comedie romantică regizată de Malcolm Venville, în care mai joacă și Vera Farmiga și James Caan. ”M-am implicat în realizarea scenariului, așa că pot spune că am fost parte din acest proiect de la zero”, a povestit Keanu Reeves. ”Henry’s Crime” (”Crima lui Henry”) este la FilmBox Extra, miercuri, 20 mai, de la ora 22:00.

Un alt film de neratat în mai, la FilmBox Premium, este ”Replicas” (”Copii perfecte”) – un thriller science fiction, regizat de Jeffrey Nachmanoff, cu Keanu Reeves și Alice Eve. Rolul principal i-a fost propus inițial lui Nicolas Cage, dar până la urmă i-a revenit lui Reeves, a cărui casă de producție s-a și ocupat de realizarea filmului. Reeves joacă rolul unui om de știință hotărât să-i readucă la viață pe cei din familia sa, morți într-un accident de mașină. Și în acest proiect, Reeves s-a implicat mai mult decât ca simplu actor. ”Am fost ca un fel de producător creativ. Am participat puțin și la dezvoltarea poveștii, a scenariului, am colaborat cu scenaristul, m-am implicat în conturarea personajelor. E o adevărată plăcere să contribui în mai multe aspecte când vine vorba de un film”, povestește Keanu Reeves. ”Replicas” (”Copii perfecte”) este miercuri, 27 mai, de la ora 22:30, la FilmBox Premium.

Cea de-a 3-a propunere este thrillerul ”Exposed”, cu Ana de Armas, Keanu Reeves, Christopher McDonald, Big Daddy Kane și Mira Sorvino. Filmul spune povestea unui poliţist detectiv care investighează adevărul din spatele morţii partenerului său. Cazul misterios scoate la iveală corupţia din poliție şi un secret periculos. Inițial, rolul jucat de Keanu Reeves ar fi trebuit să fie unul secundar, dar în etapa de post-producție s-a decis ca întreaga poveste să se concentreze pe el, și nu pe personajul feminin. ”Cred că ideea scenariului a fost ca pe parcurs personajul meu să se vindece. Detectivul începe să se conecteze mai mult cu propriul fiu, ajunge să-și dea seama că de fapt partenerul său nu era un om atât de bun pe cât credea”, spune. ”Exposed” se vede la FilmBox Premium, vineri, 29 mai, de la ora 22:25.


5 comentarii despre subiectul „Keanu Reeves, în trei filme difuzate în luna mai de FilmBox România”:
Daniel S.

Keanu este unul dintre actorii mei preferati dupa Denzel Washington.

Multumesc pentru articol, si pacat ca la Digi cablu nu avem acest post.

Anonim

La Digi va intra Film box Romania?

Anonim

Asta știe doar Filmbox sau RCS RDS.

socializare stiri

Uni dintre actori mei preferați după denzel Washington mulțumim pentru anunț

Unknown

Unul din actori preferat pune suflet în ceea ce face

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile