luni, 18 mai 2020

Player’s Cut: Rafael Nadal, plus momente memorabile din ciclism, lupte, surfing și snooker, săptămâna aceasta la Eurosport

"Eurosport spune cele mai grozave povești despre perseverență, realizări și inspirație. În aceste vremuri fără precedent, vă vom readuce unele dintre momentele iconice favorite pe ecrane", anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.


PLAYERS’ CUT: RAFAEL NADAL

Cea mai nouă serie exclusivă Eurosport, Player’s Cut, continuă în această săptămână și se concentrează pe numărul doi mondial și „regele zgurii”, Rafael Nadal. Retrăim emoțiile meciurilor cheie din cariera câștigătorului a 19 Grand Slam-uri, începând de luni, când vom urmări cum a câștigat primul său Roland-Garros, în 2005, împotriva lui Mariano Puerta, dar și triumful din 2006 în fața lui Roger Federer.

CÂND: Zilnic, 20:00
UNDE: Eurosport 1




ETAPE CLASICE DIN GIRO D’ITALIA

Eurosport și GCN continuă să difuzeze cele mai memorabile momente din edițiile recente ale Giro d’Italia. Selecția de vineri conține o etapă plină de evenimente din 2017, când speranțele Team Sky la tricoul roz au fost năruite de căzăturile lui Mikel Landa și ale lui Geraint Thomas. Urmărește cursa de 149 km spre finalul de pe Blockhaus, pentru a vedea cine s-a impus în a doua etapă cu final în ascensiune din 2017.

CÂND: Zilnic, 16:30
UNDE: Eurosport 1



LUPTE: CAMPIONATELE MONDIALE ȘI EUROPENE

Luni punem luptele în lumina reflectoarelor și urmărim acțiunea de la Campionatele Mondiale din 2019, desfășurate în Nur-Sultan, Kazahstan, și de la Campionatele Europene din 2020, desfășurate în Roma, Italia. Urmărește cei mai buni luptători și cele mai bune luptătoare din lume duelându-se atât în lupte libere, cât și în lupte greco-romane.

CÂND: Lu, 18 mai, 13:00
UNDE: Eurosport 1



JOCURILE OLIMPICE: MONȘTRII VALULUI

Surfing-ul va debuta la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, iar Eurosport s-a alăturat Olympic Channel pentru a vă aduce Monștri Valului, o călătorie plină de adrenalină în lumea surfing-ului. Alătură-te Eurosport în această incursiune a sportului, cu povești spuse de profesioniștii care caută cele mai mari valuri din lume.

CÂND: Lu, 18 mai și Ma, 19 mai, 23:00
UNDE: Eurosport 1



SNOOKER: SĂPTĂMÂNA MARK SELBY

În această săptămână de snooker, Eurosport 1 ți-l prezintă mai bine ca oricând pe Mark Selby. Vom putea vedea unele dintre turneele care l-au propulsat pe actualul număr patru mondial drept unul dintre cei mai buni jucători din lume. Printre competițiile în vizor sunt China Championship din 2018, în care Selby l-a învins cu 10-9 pe John Higgins într-o finală emoționantă.

CÂND: Ma, 18 mai – Du, 24 mai, 13:30
UNDE: Eurosport 1


Despre Eurosport

Eurosport, destinaţia pentru sport nr. 1 din Europa, stârneşte pasiunea pentru sport a fanilor şi îi conectează la cele mai importante evenimente sportive din lume. În calitate de Gazdă a transmisiunilor Jocurilor Olimpice în Europa, Eurosport a oferit experienţa supremă a Jocurilor Olimpice de iarnă de la PyeongChang 2018 pentru mai mulţi oameni, pe mai multe „ecrane” ca niciodată, prin intermediul canalelor locale Eurosport. În mod clar definite ca fiind Gazdele Ciclismului, ale Tenisului de Mare Şlem şi ale Sporturilor de Iarnă, canalele Eurosport - Eurosport 1, Eurosport 2 şi Eurosportnews - au în total 242 de milioane de abonaţi, în 75 de ţări din Europa, zona Asia-Pacific, Africa şi Orientul Mijlociu. Eurosport.com este website-ul de ştiri de sport nr.1 al Europei, cu o medie de 42 milioane de vizitatori unici pe lună şi, împreună cu aplicaţia Eurosport (disponibilă prin iOS şi Android), sunt unicele locuri unde fanii vor putea urmări online Eurosport în orice moment pe mobil sau tabletă. Eurosport Events este divizia specializată în administrarea şi promovarea evenimentelor sportive internaţionale.


Niciun comentariu despre subiectul „Player’s Cut: Rafael Nadal, plus momente memorabile din ciclism, lupte, surfing și snooker, săptămâna aceasta la Eurosport”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile