joi, 7 mai 2020

Proprietarul BulgariaSat-1 lansează propriul DTH prin acest satelit: Neosat

Un nou serviciu de televiziune prin satelit, denumit Neosat, va fi lansat în Bulgaria din 1 iunie 2020. Conform presei bulgare, DTH-ul va fi lansat de Maxim Zayakov, unul dintre cei doi fondatori ai Bulsatcom, care a părăsit compania în urmă cu doi ani. Neosat va folosi satelitul BulgariaSat-1, care a fost lansat în anul 2017 de Bulgaria Sat, controlat acum complet de Zayakov în urma separării sale de Bulsatcom.

Neosat este deținut de Zayakov și George Skikos, fost director tehnic la Hellas Sat și acum și acționar în Bulgaria Sat. Deltacom Electronics, un alt investitor, va produce echipamente de recepție pentru noua platformă, care va fi o operațiune complet integrată.

Neosat se va lansa cu o ofertă de peste 210 canale, dintre care 120 vor fi în HD, conținut în patru pachete. Abonații nu vor trebui să semneze un contract, iar serviciul va fi oferit gratuit în primele două luni. În viitor, posibil chiar de anul acesta, va include în grilă și canale 4K și va oferi și servicii interactive.

Bulgaria Sat anunța anterior că intenționează ca în maxim doi ani să utilizeze 65% din capacitatea satelitului său Bulgaria Sat-1. Bulgaria Sat negocia cu companii din România, Grecia, Belgia și Ucraina, după ce a investit deja peste 230 de milioane de dolari în proiect. În prezent capacitatea utilizată a satelitului este de 15% și probabil negocierile nu au avut rezultate pozitive, încât au decis lansarea propriului DTH.

Neosat se va alătura în Bulgaria unei piețe de televiziune prin satelit în care serviciile sunt deja furnizate de A1 Bulgaria, Bulsatcom și Vivacom.


2 comentarii despre subiectul „Proprietarul BulgariaSat-1 lansează propriul DTH prin acest satelit: Neosat”:
Anonim

un lucru interesant asteptam lansarea sii sa vedem sii grila deprograme sii in vitor pretul poate vor patrunde sii pe teritoriul tarii nostre

Anonim

Nici vorbă să intre pe terit.țării noastre,avem noi destule!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile