vineri, 15 mai 2020

Smart Tv: termenul de intrare în emisie a fost prelungit cu 6 luni

În ședința CNA de ieri a fost discutată prelungirea termenului de începere a difuzării serviciului de programe Smart Tv. Societatea Smart TV Management SRL din Bucuresti a solicitat prelungirea cu 6 luni a începerii difuzării serviciului de programe pentru Smart Tv, având licențele audiovizuale cablu și satelit TV-C 861 din 6 iunie 2019 și respectiv STV 359 din 6 iunie 2019.

"Menționăm că instalarea echipamentelor tehnice este încheiată, studioul, spațiile de producție și redacționale sunt amenajate. Dar situația excepțională în care ne aflăm de peste două luni a generat întârzieri în alte zone de activate, în special în recrutarea de personal și producția de conținut", precizat Smart TV Management SRL, menționând că a anexat în solicitare lista de echipamente și fotografii ale spațiilor de producție și redacționale amenajate.

Întrebată de ce postul tv nu a intrat în emisie până acum, Adriana Păpureanu, împuternicit al societății Smart TV Management SRL, a explicat membrilor CNA: "Nu am avut echipamentele. Au venit după jumătatea lunii ianuarie. Acestea sunt instalate, am trimis și poze. Partea tehnică este aproape rezolvată. În acest moment avem probleme în recrutarea personalului. Există aceste resurse umane, dar resursa umană trebuie sa vină, sa intre în training. Mulți au ezitat sa vină în această perioadă, noi lucrăm mai mult de acasă, este complicat acum".

Termenul limită de intrare în emisie este 6 iunie 2020. Solicitarea a fost prelungită cu un vot împotrivă. Radu Herjeu, membru CNA, a fost împotrivă, motivând: "Nu am votat prelungiri în astfel de cazuri, doar în două sau trei excepții în 5 ani și jumătate, doar când existau probleme serioase. Atunci când cineva ca domnul Sârbu, cu experienta dânsului, ne spune că va da drumul în decembrie, ma aștept ca măcar domnul Sârbu să știe despre ce e vorba. Adică nu să nu îi dea drumul nici măcar în iunie anul următor. Din punctul meu de vedere, motivele nu sunt suficiente pentru a vota prelungirea".


22 de comentarii despre subiectul „Smart Tv: termenul de intrare în emisie a fost prelungit cu 6 luni”:
cialicu nicolae

Cînd va fi lansat smart tv

Anonim

șase luni nu chiar la anul cam atunci când se pregătește Pro TV de aniversare Atunci vine

dacă vor împinge până la limită lansare

Anonim

Pai 7 ianuarie 2021 e termenul limita de intrarea in emisie a Smart TV in caz contrar pierd licenta de emisi eu cred ca pana maxim in decembrie o sa ii da drumul la Smart TV

Anonim

Ce treabă are cu Pro Tv?

Anonim

Pe 6 decembrie 2019 e termenul limita, mai calculează o data...

Anonim

pentru anonimul de mai sus decembrie este data limită nu ianuarie sunt șase luni nu șapte

cialicu nicolae

il putem avea si pe telekom tv dar ce legatura are protv cu lansare smart tv

Anonim

Nu există nicio legătura in prezent, poate doar una sentimentala din trecut, prin faptul ca Adrian Sârbu a fost in trecut patron la Pro Tv.

Anonim

o parte din echipa Smart sunt oameni din Pro TV inclusiv doamna care reprezintă Smart la CNA a venit din Pro TV recent plus pe zona tehnică

Anonim

Chiar nu înțelegeți? Nu exista nicio legătură între societatea care deține Smart TV și cea care deține ProTv. Ce treabă au foștii angajați sau foști patroni? Sunt foști. În televiziune așa migrează angajații. Ba unii lucrează chiar la cate două televiziuni simultan, cunosc personal sunetist care face așa ceva. Dar aceasta nu înseamnă că există vreo legătură între acele televiziuni. Indiferent de data când se va lansa Smart TV, daca se va lansa, nu are nicio legătură Pro Tv cu această decizie.

cialicu nicolae

Fost angajați protv sau mutat la smart tv

cialicu nicolae

La buftea au studio smart tv

Anonim

@Cialicu Nicolae, NU EXISTĂ NICIO LEGĂTURA intre societatea care deține Pro Tv și cea care deține Smart Tv, sunt SOCIETĂȚI TOTAL DIFERITE, cu acționari / patroni sau cum vrei sa le spui, DIFERIȚI.

Anonim

singura legătură este resursa umană intre Smart şi Pro TV ca un fel de draft în NBA majoritatea sunt oamenii veniţi pentru domnul Sârbu din Pro TV

Anonim

nu spune nimeni că există vreo legătură între cele două entități am spus doar că dacă se va forța data limită până când va fi lansat proiectul se poate ajunge în aceeași zi cu aniversarea ProTV atât.

Anonim

Pai si care fi ideea ca lansarea Smart Tv sa fie în aceeași zi cu aniversarea ProTV? Crezi ca are Sarbu vreo pasiune de a lansa canale pe 1 decembrie? Sau ce vrei sa spui? Ca altfel nu înțeleg de readuci in discuție aniversarea Pro Tv.

cialicu nicolae

Asta am întrebat și ieu.dar e ceva sau are legatura cu actualul patron care a cumparat protv

Anonim

Nu are nicio legătură.

Radu Ungureanu

Să înțeleg ca Smart tv ul meuva prinde un canal care se cheamă Smart tv? Desfid Smart ul sa a uit pe Smart tv...nu mi se pare potrivit numele

Radulescu
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim

Conform lui Marius Tuca Smart Tv va incepe emisia in prima jumatate a lunii septembriie

cialicu nicolae

poate va da drumul la lansare mai devreame la smart tv

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile