miercuri, 20 mai 2020

Tu alegi, Eurosport difuzează (YouSayWePlay)

Până la reluarea turneului de la Roland-Garros, Eurosport le oferă fanilor șansa de a alege dintre meciurile clasice de tenis favorite, care vor fi difuzate pe Eurosport zilnic, timp de două săptămâni, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Încurajând conținutul interactiv, Eurosport aduce fanii mai aproape de jucătorii lor favoriți de tenis, dându-le oportunitatea de a personaliza programul cu meciuri clasice de tenis, în funcție de alegerile lor.

#YouSayWePlay își propune să pună în valoare fiecare moment de interacțiune cu fanii, precum și să aducă telespectatorii pe canalele liniare și digitale în perioada în care ar fi trebuit să se desfășoare Roland-Garros 2020 inițial.


CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Începând cu 25 mai, Eurosport se va concentra în fiecare zi pe o temă diferită, pentru a celebra cele mai bune meciuri de tenis ale ultimelor trei decenii. Telespectatorii din Europa sunt invitați să aleagă dintr-o selecție de cinci meciuri pe eurosport.com. Telespectatorii români pot vota pe eurosport.ro.

Meciurile cu cele mai multe alegeri la încheierea perioadei de votare vor fi difuzate pe Eurosport 1 și vor fi disponibile pe Eurosport Player. În prima săptămână vor fi difuzate până la două meciuri pe zi, în timp ce în săptămâna a doua vor putea fi urmărite până la trei meciuri pe zi.



INFORMAȚII DESPRE PROGRAM

Prima săptămână (25-31 mai) are programate trei ore de tenis, între orele 20:00 și 23:00, în timp ce în săptămâna a doua (1-7 iunie) meciurile vor fi transmise în calupuri de cinci ore, între 15:00 și 20:00.


Niciun comentariu despre subiectul „Tu alegi, Eurosport difuzează (YouSayWePlay)”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile