luni, 22 iunie 2020

"Cui îi e frică de Endeavour Morse?", în exclusivitate la Epic Drama

Noua trilogie, filmată în Oxford și în împrejurimi, Anglia, îi urmărește pe Endeavour și pe colegii săi pășind într-o perioadă de schimbare, la începutul unui nou deceniu. Filmul debutează în noaptea de Revelion a anului 1969, când ordinea normală a fost reluată și echipa s-a reunit la Castle Gate CID, cu superintendentul-șef Bright înapoi la conducerea secției., anunță televiziunea Epic Drama printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.


Cu toate acestea, evenimentele din ultimul an și-au lăsat amprenta asupra lor, iar în noul sezon vechi prietenii vor avea de înfruntat provocări, și relații noi vor înflori. În zorii emancipării feminine, ai progresului social și ai dezvoltării științei, la Oxford anii '70 încep cu descoperirea unui corp chiar în ziua de Anul Nou. Având ca singur indiciu un martor care a auzit niște fluierături în noaptea crimei, echipa se apucă de muncă pentru a descoperi vinovatul.

Cu un complot puternic, comun tuturor celor trei episoade ale sezonului, scenariul va testa la maxim moralitatea lui Endeavour, atât personal, cât și profesional.



Echipa

După succesul debutului său regizoral în sezonul șase al serialului, Shaun Evans a regizat și primul film al noului sezon. În plus, Anton Lesser (Game Of Thrones) revine la CS Reginald Bright, Sean Rigby (Gunpowder) ca DS Jim Strange, James Bradshaw (Close To The Enemy), precum Dr Max DeBryn, Abigail Thaw (I Want My Wife Back) în rolul Dorotheei Frazil, și Caroline O'Neill (Last Tango In Halifax) în rolul lui Win Thursday.

Sezonul șapte al serialului Endeavour va avea premiera în exclusivitate pe canalul Epic Drama, astăzi, 22 iunie, orele 22:00 și va rula timp de trei seri consecutive.


2 comentarii despre subiectul „"Cui îi e frică de Endeavour Morse?", în exclusivitate la Epic Drama”:
Anonim

Un serial excepțional.Imi pare rău că nu am reușit sa-l urmăresc de la început.

Anonim

Dacă Endeavour se termină cu sezonul 9, de ce nu difuzați ei serialul Inspector Morse? Pe BBC First se difuzează serialul Lewis, ar umple golul dintre ele.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile