luni, 22 iunie 2020

Eurosport - Selecția săptămânii 22 - 28 iunie 2020

Fotbalul englez a revenit pe Eurosport 1, iar programul din această săptămână este unul plin de meciuri interesante, inclusiv Chelsea – Manchester City, miercuri seară. Liverpool este tot mai aproape de titlu în Premier League, însă în clasament se dau lupte importante pentru participarea în cupele europene și pentru evitarea retrogradării. De asemenea, în weekend se joacă sferturile de finală ale FA Cup, cu Leicester – Chelsea ținând capul de afiș.


În fiecare săptămână, Eurosport oferă telespectatorilor o selecție de evenimente live și câteva dintre momentele sportive iconice, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com. Mai jos sunt menționate recomandările pentru săptămâna 22 -28 iunie 2020:


VODCAST TENNIS LEGENDS: NOVAK DJOKOVIC

Experții Eurosport Mats Wilander și Alex Corretja îl au invitat la vodcastul Tennis Legends în această săptămână pe numărul 1 mondial, Novak Djokovic. Venit după un weekend al Turului Adriatic desfășurat în Serbia, Novak reflectă asupra succesului turneului, își exprimă părerea vizavi de organizarea US Open și despre planurile pentru Roland-Garros.

CÂND: Joi, 25 iunie, 22:30
UNDE: Eurosport 1 și Eurosport Player




TENNIS ÎN DIRECT: ULTIMATE TENNIS SHOWDOWN

Alătură-te Eurosport pentru al treilea weekend destinat noului tenis prezentat de Patrick Mouratoglou în Ultimate Tennis Showdown. Urmărește meciurile cele mai interesante pe Eurosport 1, cu jucători precum Dustin Brown, Stefanos Tsitsipas, Feliciano Lopez, Matteo Berrettini, Dominic Thiem și Richard Gasquet.

CÂND: Sâmbătă, 27 iunie – Duminică, 28 iunie, 18:15
UNDE: Eurosport 1 și Eurosport Player




FOTBAL ÎN DIRECT: PREMIER LEAGUE ȘI FA CUP

Fotbalul englez a revenit pe Eurosport 1, iar programul din această săptămână este unul plin de meciuri interesante, inclusiv Chelsea – Manchester City miercuri seară. Liverpool este tot mai aproape de titlu în Premier League, însă în clasament se dau lupte importante pentru participarea în cupele europene și pentru evitarea retrogradării. De asemenea, în weekend se joacă sferturile de finală ale FA Cup, cu Leicester – Chelsea ținând capul de afiș.

CÂND: Întreaga săptămână
UNDE: Eurosport 1




FORMULA E: CELE MAI BUNE 100 DE MOMENTE

În urma veștii că al șaselea sezon al Formulei E se va încheia cu șase curse desfășurate la Aeroportul Tempelhof din Berlin, nu vei dori să ratezi acest program electric care prezintă cele mai bune momente ale campionatelor din ultimii ani. Rememorează curse din Londra, New York, Paris, Moscova, Monaco, Berlin, Beijing, Mexico City, Zurich și altele.

CÂND: Luni, 22 iunie – Marți, 23 iunie, 23:00
UNDE: Eurosport 1 and Eurosport Player




CICLISM: MILAN-SAN REMO 2018

În timp ce ediția din acest an s-a mutat pe 8 august, vineri poți retrăi ediția din 2018 a acestei Clasice de Primăvară italiene. Printre favoriți înaintea cursei erau slovacul Peter Sagan și campionul en-titre Michael Kwiatkowski, dar și favoritul local Vincenzo Nibali avea șansa lui. Urmărește ce s-a întâmplat și cine a câștigat vineri pe Eurosport 1.

CÂND: Vineri, 26 iunie, 18:30
UNDE: Eurosport 1


Niciun comentariu despre subiectul „Eurosport - Selecția săptămânii 22 - 28 iunie 2020”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile