sâmbătă, 13 iunie 2020

HBO GO se desființează din 31 iulie 2020 în SUA. HBO Now devine HBO. WarnerMedia se axează pe dezvoltarea HBO Max.

WarnerMedia oferă în SUA trei servicii de streaming pentru HBO, respectiv HBO Go, HBO Now și HBO Max, ceea ce cauzează confuzie. De aceea, compania a confirmat către diverse publicații din SUA că intenționează să-și consolideze serviciile de streaming, desființând HBO Go și redenumind HBO Now ca HBO.

Serviciul de streaming HBO Go, care necesită în SUA un abonament de cablu tv, va fi desființat în Statele Unite ale Americii din 31 iulie 2020. HBO Now, un serviciu de streaming separat care nu necesită în SUA un abonament de tv cablu, dar oferă totuși acces complet la programele HBO pentru 15 dolari pe lună, va fi redenumit simplu ca HBO.

Aplicația HBO Go va fi eliminată de la partenerii din SUA începând cu 31 iulie 2020. Clienții operatorilor de televiziune cu plată care nu au încă în oferte serviciul HBO Max vor putea continua să se autentifice prin hbogo.com până la 31 august 2020.

În ceea ce privește HBO Max, cel mai nou serviciu de streaming care oferă conținut de la HBO, precum și conținut suplimentar de la mărcile WarnerMedia, va continua să existe în SUA, desigur, la prețul de 15 dolari lunar. Dacă au folosit anterior HBO Go, unii furnizori de cablu vor permite abonaților să se conecteze la HBO Max cu același cont.

WarnerMedia nu a lansat încă HBO Max pe dispozitivele de streaming Roku sau Amazon. Pe aceste platforme, aplicația HBO Now va deveni pur și simplu HBO. Dar chiar dacă are prețul de 15 dolari lunar, nu oferă întreaga biblioteca HBO Max.

HBO Max este de asemenea gratuit ca parte a unor abonamente de telefonie, internet sau de televiziune de la AT&T.

Operatorii care oferă HBO Max reprezintă cea mai mare parte a furnizorilor de televiziune cu plată din SUA: Comcast , Charter, Hulu, YouTube TV, Altice USA, Cox, Verizon, serviciile DirecTV deținute de AT&T sau afiliații National Cable Television Cooperative (NCTC, un consorțiu de operatori de cablu mai mici). Dish Network și Sling TV nu oferă nici HBO Go sau Now, nici HBO Max.

"Majoritatea clienților care au folosit în mod tradițional HBO Go pot acum utiliza HBO Max, care oferă acces la programele HBO, dar și la conținut suplimentar. Pentru acei puțini distribuitori rămași care nu au în oferte HBO Max, ne angajăm să oferim HBO Max cât mai repede pe fiecare platformă posibilă pentru cât mai mulți spectatori", a precizat un purtător de cuvânt al WarnerMedia.


3 comentarii despre subiectul „HBO GO se desființează din 31 iulie 2020 în SUA. HBO Now devine HBO. WarnerMedia se axează pe dezvoltarea HBO Max.”:
Anonim

Hbo Now doar isi schimba numele in Hbo, clienții rămân aceeași.
Cei care beneficiază de Hbo GO gratuit vor beneficia gratuit de Hbo Max, iar cel care au ales sa plătească HBO GO vor alege in continuare sa plătească HBO Max la același preț, dar cu bonus conținut suplimentar. E mai mult un rebrand.

Unknown

In Romania cum se va proceda cu HBOGO.RO

Anonim

După ce se va lansa in România HBO Max, mai vedem. Până atunci la noi nu va fi nici o schimbare.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile