vineri, 19 iunie 2020

Miniseria „Familia Kennedy: după Camelot”, difuzată de FilmCafé

Katie Holmes este Jacqueline Kennedy Onassis în mini-seria biografică Familia Kennedy: după Camelot, ce debutează pe 21 iunie, la ora 22:00, la FilmCafé. Câte un nou episod al mini-seriei se va difuza în fiecare duminică, de la 22:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

The Kennedys After Camelot/Familia Kennedy: după Camelot este continuarea miniseriei câștigătoare a patru premii Emmy The Kennedys (2011) și deschide o poartă în viaţa celei mai iubite prime doamne a Americii. Scenaristul Stephen Kronish a optat să se folosească de același interviu din revista „Life” care a inspirat filmul Jackie (2016), așa că inevitabil vom compara rolul de Oscar al lui Natalie Portman cu cel al lui Katie Holmes.

Acțiunea din Familia Kennedy: după Camelot începe în noaptea asasinării lui Robert Francis Kennedy/Bobby. Apoi miniseria se derulează în jurul a trei fire narative. Pe de o parte Jackie (Katie Holmes) își jelește soarta, punând sub semnul întrebării poziția ei fragilă în familia Kennedy, pe de alta, se dedică unei povești de dragoste cu magnatul Aristotel Onassis (Alexander Siddig). Apoi mai există Teddy (Matthew Perry) și ambițiile lui politice, care luptă cu presiunea de a fi la înălțimea fraților săi defuncți și cu propriile insuccese. Camelot surprinde și relația dintre membrul cel mai stabil al familiei Kennedy și cel mai imprevizibil component al ei. Deși Jackie și Ted nu erau, inițial, apropiați, cei doi au devenit astfel după ce au rămas singurii supraviețuitori ai tragediei familiei. O a treia poveste este aceea a lui John F. Kennedy Jr. (Brett Donahue).

Familia Kennedy: după Camelot aruncă, așadar, o privire asupra persoanelor care au purtat numele Kennedy, precum și asupra așteptărilor istoriei după asasinarea lui Jack și Bobby. Miniseria prezintă viața publică și privată complicată a lui Jacqueline Kennedy Onassis (Katie Holmes), căsătoria ei cu miliardarul grec Aristotle Onassis (Alexander Siddig) și dificultățile pe care le are cu fiul ei, John F. Kennedy Jr., care se confruntă cu probleme legate de școală, muncă și propria sa identitate. Miniseria de patru ore urmărește și viața complexă a senatorului Edward M. „Ted” Kennedy (Matthew Perry), cel mai tânăr fiu, care încearcă să preia locul fraților săi căzuți, în timp ce se luptă cu alcoolismul, infidelitatea și evenimentele șocante de la Chappaquiddick care au dus la decesul unei tinere.


Bazat pe bestsellerul New York Times „After Camelot: A Personal History of the Kennedy Family 1968 to the Present”, semnat de J. Randy Taraborrelli, Familia Kennedy: După Camelot se bucură de o distribuție de excepție, oferind un portret neobișnuit de intim al renumitei familii care se luptă să înțeleagă ceea ce chiar Jackie Kennedy Onassis a numit „sfârșitul lui Camelot”. Regizat de laureatul premiului Emmy Jon Cassar (24, The Kennedys) și de însăși Katie Holmes (Ray Donovan, The Kennedys), miniseria are scenariul semnat de câștigătorul de Emmy Stephen Kronish (24, The Kennedys) și Sandra Chwialkowska (Lost Girl).


Niciun comentariu despre subiectul „Miniseria „Familia Kennedy: după Camelot”, difuzată de FilmCafé”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile