luni, 13 iulie 2020

Maraton nocturn Fear The Walking Dead și noi episoade din sezonul 5 al serialului Better Call Saul, în iulie la AMC

În iulie, AMC programează maratoane cu cele mai noi sezoane din Fear the Walking Dead, 4 și 5. Așadar, nopțile de luni, începând cu ora 22:00, până la 3:45 dimineața sunt dedicate apocalipsei zombie. Totodată, serile de joi aduc la AMC câte un nou episod din sezonul 5 al serialului Better Call Saul, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.
Fear The Walking Dead înregistra un important crossover în sezonul 4 cu celebrul serial The Walking Dead. Lumea protagonistei Madison Clark (Kim Dickens) și a familiei acesteia este văzută cu alți ochi... cei ai lui Morgan Jones (Lennie James), care se alătură poveștii direct din universul serialului original, „The Walking Dead”. James are un rol principal în sezonul 4, alături de veteranii Kim Dickens, Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo și Danay Garcia, dar și de nou-veniții Maggie Grace, Garret Dillahunt și Jenna Elfman. Pe măsură ce personajele din povestea cu zombi se confruntă cu un prezent incert, plin de lupte, descoperiri, prieteni, dușmani și amenințări vechi și noi, acestea fac alianțe, se luptă între ele și dau piept cu o legiune a morților-vii. Scopul final este o viață cât de cât normală. Sezonul 4 din Fear The Walking Dead, episoadele 9-16, se difuzează la AMC în noaptea de luni, 13 iulie, începând cu ora 22:00.

În sezonul 5 din Fear the Walking Dead, misiunea grupului este clară: să localizeze supraviețuitori și să încerce să facă, din lumea care a rămas, un loc un pic mai bun. Cu multă determinare, Morgan Jones (Lennie James) conduce grupul cu filozofie înrădăcinată în bunăvoință, speranță și comunitate. Fiecare personaj consideră că ajutându-i pe alții, se va echilibra răul făcut în trecut. Însă încrederea nu va fi câștigată cu ușurință.

Misiunea lor de a-i ajuta pe alții va fi pusă la încercarea supremă atunci când grupul nostru se va afla pe un teritoriu neexplorat, unul care îi va forța nu doar să-și înfrunte trecuturile, dar și temerile. Numai prin înfruntarea acestor temeri va reuși grupul să descopere un mod cu totul nou de a trăi, care îi va schimba pentru totdeauna.

În sezonul 5, supraviețuitorii descoperă că drumul spre iad e pavat cu intenții bune, în episoade ce marchează identitatea unică a serialului, adăugând noi elemente de legătură cu universul The Walking Dead”, e concluzia agregatorului de opinii despre filme Rottentomatoes.com.

Sezonul 5 din Fear The Walking Dead, episoadele 1-8, se difuzează în noaptea de 20 iulie, începând cu ora 22:00, până la ora 03:55. Episoadele 9-16 se difuzează în noaptea de luni, 27 iulie, începând cu ora 22:00, până la ora 03:45.

În luna iulie, noi episoade din sezonul 5 al serialului Better Call Saul vor fi difuzate în fiecare joi, de la ora 22:00, pe AMC. Serialul se remarcă prin studiul de personaj - ce fel de om este și ce fel poate deveni Jimmy McGill, cunoscut în serialul „Breaking Bad” ca Saul Goodman. Jimmy este un bun orator și un băiat isteț, priceput la mânuirea și manipularea cuvintelor. Pentru el legea este o negociere.

Bob Odenkirk, în rolul lui Jimmy McGill/Saul Goodman, spunea că „...dacă Robert De Niro vede serialul, va urla la agentul său. Atât de bine e scris”.

Înainte să devină Saul Goodman – avocatul criminalist de renume din Albuquerque – a fost Jimmy McGill, un avocat muncitor ce se lupta să pună lucrurile cap la cap. Prequel-ul „Breaking Bad” îl urmărește pe acest Jimmy McGill, pe măsură ce se transformă în avocatul certat cu etica al lui Walter White, Saul Goodman. Chiar dacă nu are un Cadillac sau o diploma de la Universitatea Ivy League, optimismul energic și inteligența rapidă ale lui Jimmy îl transformă într-un campion puternic pentru clienții săi din pătura de jos a societății. Jimmy este un avocat adevărat, un competitor de la care se așteaptă să piardă, însă el luptă pentru a-și face un renume, dar etica și ambiția sa sunt deseori în conflict una cu cealaltă.

În sezonul 5, difuzat joia, vom vedea strategiile neortodoxe aplicate de Saul în rezolvarea cazurilor sale.


3 comentarii despre subiectul „Maraton nocturn Fear The Walking Dead și noi episoade din sezonul 5 al serialului Better Call Saul, în iulie la AMC”:
Anonim

Cam tarzku cu stirea. De aproape 2 luni cei de LA AMC difuzeaza maratonul fear the walking dead.

AndreiC

In primul rând, citește mai atent, e comunicat, nu e stire. In comunicatul trimis de AMC scrie "în iulie". Acum nu suntem in iulie? A fost maraton nocturn pana acum cu SEZOANELE 4 și 5 din Fear the Walking Dead? In comunicat se vorbeste si de Better Call Saul, cu episoade noi in premiera din sezonul 5, care vor fi difuzate tot in IULIE. Deci nu e o "stire de aproape doua luni"... Citeste si continutul comunicatului, nu doar titlul comunicatului, cand comentezi. :)

Anonim

Luni noaptea au difuzat ultimele episoade din sezonul 4. Saptamana viitoare urmeaza sezonul 5.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile