vineri, 24 iulie 2020

Plex oferă peste 80 canale live tv gratis, inclusiv HD

Platforma media Plex a adaugat o secțiune ce oferă gratuit TV live, adăugând peste 80 de canale online, inclusiv HD, cele mai multe fiind disponibile la nivel mondial. Alte canale tv gratis vor fi adăugate în curând în aceasta platformă.
Plex reunește multiple forme de divertisment media într-un singur loc, oferind mai mult conținut într-o singură platformă decât multe alte servicii de pe piață. Filme și emisiuni gratuite, podcast-uri, muzică în streaming, conținut media personal și acum televiziuni live cu emisiuni programate sunt ușor accesibile prin Plex de pe aproape orice dispozitiv.

Potrivit Plex, adăugarea Live TV oferă consumatorilor conținut suplimentar gratuit, de la știri precum cele de la Reuters și Yahoo Finance, la programe pentru copii precum Toon Goggles, emisiuni culinare, programe de călătorii sau de amenajări interioare, programe de sport, inclusiv transmisii live, programe originale, filme și documentare din rețeaua fubo, jocuri de pe IGN și două noi canale LGBTQ + de la Revry, de divertisment și știri. TV live de la Plex oferă de asemenea programe de comedie, anime și multe altele.

Doi dintre cei mai importanți factori pentru o experiență de streaming plăcută sunt posibilitatea de a găsi cu ușurință ceva interesant de văzut și posibilitatea viziona conținutul pe orice dispozitiv. Plex oferă consumatorilor de pe tot globul o platformă simplă, dar robustă, pentru acces la toate tipurile de conținut care pot fi transmise pe toate tipurile de dispozitive. Combinând noul serviciu Live TV cu televiziunea gratuită și funcția DVR, Plex oferă cel mai diversificat serviciu de streaming”, a precizat Keith Valory, CEO Plex.

Televiziunile live ale Plex Tv se pot accesa AICI. Momentan, la data publicării acestei articol, nu este necesar sa creați un cont gratuit la Plex: am verificat redarea din România, televiziunile live au fost redate imediat și cursiv.

UPDATE 19 august 2020: Pentru accesarea televiziunilor gratis, este a devenit necesară logarea într-un cont gratuit sau prin alte modalități gratis.


4 comentarii despre subiectul „Plex oferă peste 80 canale live tv gratis, inclusiv HD”:
Unknown

Foarte frumos.

Anonim

E bine să existe alternative și la serviciile cu plată.

George

Sectiunea LIVE TV nu a fost introdusa in aplicatia PLEX de pe televizoarele smart. Sa speram ca va fi introdusa, in curand.

Anonim

Pe android tv aplicatia Plex are sectiunea Live tv. Functioneaza cele 80+ canale.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile