vineri, 21 august 2020

Legende și fantasy, la final de august pe FilmCafé

Una dintre ecranizările memorabile ale aventurilor lui Robin Hood și cel mai bun film Harry Potter sunt programate în ultimele zile ale lunii august, pe FilmCafé, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.
La peste 80 de ani după prima sa apariție pe ecran, haiducul Robin de Locksley, prototipul occidental al eroului de acțiune care repară relele din lume, se întoarce pe ecrane. Astfel, Robin
Hood: Prince of Thieves (1991), cu Kevin Costner protagonist, este programat de postul FilmCafé sâmbătă, 22 august, de la ora 19:00. Va fi difuzat în reluare duminică, 23 august, de la ora 16:30 și sâmbătă, 29 august, de la 14:20.

Robin de Locksley începe în ipostaza unui cavaler cruciat închis la Ierusalim. Când Robin se întoarce acasă, îi găsește pe oamenii buni de pe meleagurile natale sub teroarea maleficului Șerif din Nottingham, care se lăfăie în bogății și face curte fecioarei Marian în timp ce bunul rege Richard Inimă de Leu este plecat peste mări și țări. În film, Robin are un ajutor, pe maurul Azeem (venerabilul Morgan Freeman), pe care l-a eliberat în timp ce se afla în Ierusalim. Alan Rickman joacă rolul Șerifului din Nottingham.

Pe de altă parte, în mâna sigură a regizorului Alfonso Cuaron, Harry Potter și prizonierul din Azkaban (difuzat sâmbătă, 29 august, ora 19:05 și - în reluare - luni, 31 august, ora 12:45) reușește cu brio un echilibru delicat între măiestria tehnică și povestirea întortocheată, e concluzia criticilor de film consemnată de Rottentomatoes.com.

Wall Street Journal scrie că „varianta pentru marele ecran al celui de-al treilea film semnat Alfonso Cuaron din seria ecranizărilor lui J.K. Rowling readuce în atenție o lume care nu a fost pătrunsă pe deplin în primele două filme, cu tot ritmul lor alert și cu toată nebunia lor de efecte speciale. E vorba de o lume în care lucrurile naturale și cele supranaturale coexistă cu bine și devin normalitate, dar care rămâne totuși o lume întunecată și primejdioasă în care eroul nostru adolescent are de-a face cu o amenințare mortală”.

Inspirat din cartea omonimă a lui J.K. Rowling, cea de-a treia din populara serie Harry Potter, cu Daniel Radcliffe în rol titular, filmul ne introduce în cel de-al treilea an la şcoala de vrăjitori Hogwarts.

Harry Potter îl urmărește pe misteriosul Sirius Black (Gary Oldman), un aliat al Celui-al-cărui-nume-nu-trebuie-rostit şi prizonier în Azkaban.


14 comentarii despre subiectul „Legende și fantasy, la final de august pe FilmCafé”:
Anonim

Sunt filme bune pe Film Cafe, dar parcă televizoarelor noastre se potrivesc mai bine standardele HD și 4K, decât un SD chior ca în urmă cu 50 de ani.

Anonim

Pai Film Cafe e HD. Ca nu il transmit operatorii in HD, asta e alegerea operatorilor:

https://www.hdsatelit.com/2020/06/tv-paprika-si-filmcafe-vor-fi.html

Anonim

Poate e si 4K pe undeva în lume dar pe noi nu ne ajută nimik tot SD il vedem

gogu

Anonim , sd & hd este .. 4k din parti sunt putine filme lansate in 4 k...

Anonim

Tu nu pricepi că la noi în România e HD? Nu mă refer altundeva in lume. Ai citit măcar știrea pe csre am menționat-o? E vorba de Vodafone Romania, fostul UPC, și e vorba de Filmcafe România, nu Filmcafe din alte țări! Eu, ca abonat Vodafone, ma uit chiar acum la versiunea HD. Vino la Vodafone dacă operatorul tău de cablu sau satelit nu oferă Filmcafe România în HD, nu spune că la noi nu e! Poate la tine nu e, dar la mine e în HD si se vede chiar foarte bine.

Anonim

Cita vreme nu se gaseste si la Digi care este cel mai mare cabist, putem spune ca in Romania hd este doar cu numele.

Anonim

Fals, nu poti sa afirmi asa ceva. Exista in HD in România.

Anonim

La Digi nu este inca dar va fi.

Anonim

Mai corect spui ca este disponibil si pentru Romania. Dar pana sa existe cu adevarat mai este pentru ca majoritatea companiilor de cablu il transmil sd inclusiv liderul de piata digi.

Anonim

Film cafe da numai filme frumoase.

Gabriel

De unde si până unde "film vechi in HD sau 4K"? Imaginea aia niciodată o sa fie in HD si 4K, o sa fie modificată la greu ca sa pară ca este in acele standarde

Anonim

Simplu, de pe peliculă!!!

Anonim

Tehnologia face minuni, desigur in anumite limite. Am ramas impresionat de niste filme de la sfarsitul secolului 19 si inceputul secolului 20 dupa ce au fost modificate. Upscalingul ramane un compromis care , chiar daca nu poate concura un film nativ HD/4K, poate face totusi mici minuni.

SportM România

Abia astept!!! sâmbătă si luni, intre orele 14:20, 19:05 si la ora 12:45

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile