vineri, 28 august 2020

Primul serial turcesc câștigător de premiu Emmy, la TDC, din 31 august

“Endless Love” (Dragoste infinită) va fi difuzat de TDC România în fiecare seară de luni până vineri, la 20:10, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.


La final de august, TDC aduce un nou serial de excepție, difuzat în peste 80 de țări și tradus în mai mult de 50 de limbi. ”Endless Love” (”Dragoste infinită”) are o listă impresionantă de premii (19) și nominalizări (15), cel mai important fiind premiul Emmy (International Emmy Awards) pentru cea mai bună telenovelă, în 2017. Este primul serial turcesc care a primit această distincție importantă. 

Personajele principale sunt interpretate de doi actori extrem de îndrăgiți Burak Özçivit și Neslihan Atagül, fiecare având mult peste 10 milioane de urmăritori pe Instagram. ”După toată munca depusă, este o bucurie să vedem cât de mulți oameni ne iubesc. Și mai impresionant este faptul că vorbim despre milioane de oameni care nu sunt din Turcia”, spune Burak Özçivit.

Și pentru actorul Kaan Urgancıoğlu acest proiect a însemnat enorm: ”A reprezentat un avânt imens în cariera mea, iar actoria - în general - mi-a salvat viața”, mărturisește actorul. 

Filmul este regizat de Hilal Saral, iar scenariul a fost scris de Özlem Yılmaz, Burcu Görgün Toptaş și Anil Eke. ”Se fac foarte multe pregătiri înainte de a ajunge propriu-zis pe platourile de filmare. Planificăm totul în cele mai mici detalii, cum vor decurge scenele, cum se va dezvolta acțiunea. Și în tot acest proces trebuie să avem grijă ca ceea ce transmitem să fie universal valabil, dar să-și păstreze și particularitățile”, explică scenarista Burcu Görgün Toptaş. 

”Ceea ce ne diferențiază de alte seriale din lume este faptul că noi, turcii, suntem foarte buni la a trezi emoții. Cred că acesta este atuul nostru. Am fost în Statele Unite și cei din industria filmului cu care am vorbit mi-au spus că americanii se pricep la acțiune și la thrillere, dar că în ceea ce privește drama turcii au un ascendent”, a povestit regizoarea Hilal Saral.

De altfel, ”Endless Love” (”Dragoste infinită”) a cucerit lumea datorită poveștii emoționante pe care o descrie. Doi tineri, din lumi total diferite, se îndrăgostesc iremediabil. Kemal (Burak Özçivit) este student în ultimul an la inginerie minieră și provine dintr-o familie din clasa mijlocie, cu trei copii. Nihan (Neslihan Atagül) s-a născut într-o familie înstărită, dar valorile ei sunt diferite de ale celor din mediul în care a crescut. Iubirea lor va fi pusă la grea încercare. 

Serialul are două sezoane și a intrat atât de puternic în inimile oamenilor încât la finalul celui de-al doilea sezon fanii au semnat o petiție online prin care cereau continuarea producției. ”Endless Love” (”Dragoste infinită”) este la Timeless Drama Channel România începând din 31 august, de la ora 20:10, cu episoade noi de luni până vineri. 


4 comentarii despre subiectul „Primul serial turcesc câștigător de premiu Emmy, la TDC, din 31 august”:
Unknown

Bună pana la urmă pe ce program se difuzează la noi in romînia?

Unknown

Scrie si in titlu,se va difuza pe canalul TDC

Unknown

Este continuarea sau reluati??

Anonim

Receptia postului TDC din strainatate e posibila ?...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile