miercuri, 12 august 2020

Xiaomi a lansat un televizor cu ecran transparent

În cadrul sărbătoririi celei de-a zecea aniversări, Xiaomi a lansat un televizor transparent, denumit "Xiaomi Mi TV Lux OLED Transparent Edition". Când este oprit, ecranul arată ca un geam de sticlă. Când este pornit, imaginile par să plutească în aer.Ecranul OLED transparent de 55 inchi este probabil bazat pe panoul transparent 55EW5TF-A de la LG, care are tot 55 inch, aceeași rată de reîmprospătare de 120Hz, adâncime de culoare pe 10 biți și timp de răspuns de 1 ms.

OLED-ul Mi TV Lux va costa 49.999 de yuani (aproximativ 7.200 dolari).

Va fi vândut în China din 16 august 2020 și este puțin probabil să îl vedem în magazinele din exteriorul Asiei.


24 de comentarii despre subiectul „Xiaomi a lansat un televizor cu ecran transparent”:
Anonim

TOT China este baza, in tot si TOATE

Anonim

In acest caz este baza cu tehnologie de la lg...din cate se pare

Anonim

Calitatea peste medie si preturile ca la telefoane ieftine au determinat vânzări uriașe pentru Xiaomi, fiind singurul mare producător de telefoane care anul acesta nu a înregistrat pierderi!

Anonim

Dacă nu ar fi existat concurența acerbă a Chinei ca producător și / sau asamblator de dispozitive electronice, toate echipamentele electronice pe care le folosiți în prezent ar fi costat de 5 - 10 ori mai mult. Xiaomi este unul dintre producătorii din top 5 mondial de telefoane și vine puternic din urmă pentru a scădea prețurile producătorilor consacrați de telefoane. Dacă Samsung sau LG fi lansat un astfel de televizor cu ecran transparent, probabil televizorul ar fi costat 20.000 de euro.

Dorin

Am telefon Xiomi de 3 ani, m-a costat 100 euro nou, si acum merge perfect. Ce contează că au ecranele de la Samsung, Lg, camere de la Sony, Samsung etc, din moment ce costa la jumătate sau la sfert si merg la fel de bine? Următorul telefon pentru sotie va fi tot Xiaomi, un Xiaomi Note 9S la 128 GB memorie si 6 GB RAM, e 900 lei in oferta Emag azi. :)

Bogdan1811

Apropo...lg samsung sony ultimele modele unde sunt făcute? Nu în china? Altfel dădeau faliment de mult, erau istorie

Anonim

Nu, nu sunt făcute in China, cu in Coreea de Sud. Polonia etc.

Bogdan1811

Daca spui Polonia pe partea de electronice si electricasnice atunci spui China, chinezii fac componentele, polonezii le ansambleaza. Daca nu era China, avantul Ue si chiar Sua nu exista

Anonim

Preturile sunt bune la telefoane. La televizoare sunt cam mari.

Anonim

Televizoarele LG sunt făcute în Polonia încă de la începutul anilor 90, la o calitate foarte bună. Între un televizor Xiaomi și unul LG, aflate la preturi similare, rămâne de preferat calitatea dovedită și experiența dobândită, în locul celor aflați la început de drum în acest domeniu. Xiaomi ar face bine sa înceapă cu preturi cât mai mici la unceput, că lumea sa cumpere, să compare și să aprecieze. Așa se câștigă o piață. Altfel nu se vor aruncă prea multi să cumpere un televizor Xiaomi doar pentru că fac telefoane bune la prețuri ok. Sunt domenii diferite, fiecare cu ierarhia lui de piață stabilită în ani mulți.

Anonim

Xiaomi are preturi mici și la televizoare. Voi comparați prețul acestui televizor special, care e o inovație, cu preturile televizoarelor standard de la LG? :)))

Anonim

Televizoarele Sony pentru piața europeană, inclusiv cea românească, se fabrică în Belgia, Portugalia sau UK. Nu în China.

Anonim

Televizor Smart TV Xiaomi Mi TV UHD 43", 4K, Android 9.0, Amlogic T962, ARM Mali T-450, 2GB RAM, 8GB ROM, Wifi, Bluetooth, Global costa 1.799,00 Lei ( la reducere cu 1.599,00 Lei).

Ia vedeti cat costa un televizor similar cu Android de la LG? Ups, LG nici nu fabrica televizoare cu Android, ci doar semi-smart tv cu WebOs. Comparativ cu un tv cu Android de la Philips sau Sony, ca ei fac tv cu Android, Xiaomi are preturi la fel sau chiar mai mici.

Scuze pentru link-uri, l-am pus doar in scop pur exemplificativ:

https://www.dualstore.ro/smart-tv-xiaomi-mi-tv-uhd-43-android-9-0-amlogic-t962-arm-mali-t-450-2gb-ram-8gb-rom-wifi-bluetooth-global.html

https://www.emag.ro/televizor-smart-android-led-sony-bravia-108-cm-43xg8096-4k-ultra-hd-kd43xg8096baep/pd/DTW431BBM/

https://www.emag.ro/televizor-philips-108-cm-smart-android-4k-ultra-hd-led-43pus8545-12/pd/DB05HYMBM/

Anonim

La banii ăștia cumperi lejer un LG sau Samsung de 49 inch.

Anonim

Cumperi tu tv 4K cu Android de la LG sau Philips de 49 inch cu 1500-1700 lei? Dă-mi si mie linkul sa vad ca nu inventezi. Sau probabil confunzi merele cu perele. Sau tu faci comparație de preț între Tv 4K Android si Tv Full HD Webos? 🤣

Anonim

Cu 1700-1800 lei sunt promoții frecvente la Altex sau Emag, atât pentru LG cât și pentru Samsung. Eu am preferat Samsung și sunt mulțumit. De ce as da atunci 1800 lei pentru un Xiaomi de 42" ? Sunt producători care fac foarte bine ceea ce fac de zeci de ani, și apare acum un Xiaomi care spune sa luam de la el la diagonale mai mici dar cu bani mai multi. Cine vrea să încerce, bravo lui. Dar majoritatea vor merge pe branduri verificate în timp, mai ales când vorbim de același plafon de preț.

Anonim

Care cereau un link, poftim unul din multele care sunt: https://emag.page.link/aJ4VRkPvneZLaMG98
Dacă e ceva care "nu are", joaca-te cu filtrele pe eMag și vei găsi și ceva care "are". Ideea ar fi că Xiaomi se arunca cam mult pe o piață pe care încearcă să intre. Și nu e cazul, încă. Peste niste ani, poate.

Anonim

Unde vezi tu in linkul pe care mi l-ai dat ca respectivul televizor are Android? Tu compari pretul televizoarelor cu sistemul WEbos cu cele cu Android? Compari Dacie cu Mercedes si vrei sa aiba acelasi pret? Ca asta e diferenta intre sistemele de operare WebOs si Android 9. Am spus clar, e vorba de 4K Android!

Astept in continuare link catre tv 4K cu Android de la LG sau Philips de 49 inch cu 1500-1700 lei, ca sa iti confirmi comparatia.

Anonim

Samsung isi promoveaza propriul sistem de operare-Tizen, iar LG are webOS. Comparatia e inutila.

Anonim

Normal ca e inutila comparatia, pe Android sunt sute de milioane de aplicatii, pe WEBOS si Tizen sunt doar cateva zeci de aplicati, din care utile sunt doar 3-5 aplicatii! :))) Halal smart, doar cu numele :)

Anonim

Și eu am preferat Androidul, dar am și un tv cu Tizen care nu e deloc slab. Numai că Androidul oferă mai multe posibilitati. Totusi in acest moment Xiaomi pentru mine nu este o alternativă de luat in seama, cu sau fara Android :) Pe viitor, poate, depinde de ei.

gogu

Xiaomi nu fabrica lucruri proaste nici macar alea la nivel entry level, indiferent ca sunt televizoare ,telefoane sau alte gadgeturi ! sunt dati draqu astia..

Anonim

Xiaomi nu fabrică lucruri proaste, sunt un fan al telefoanelor lor. Dar nu poți recupera din secunda 2 experiența de zeci de ani a producătorilor de televizoare. Faptul că au intrat pe această piață este un lucru bun, concurența este necesară. Poate peste ceva vreme îmi voi lua un televizor făcut de ei. Dar până atunci ei trebuie să confirme, să fie testate de profesioniști, să citim niște rezultate sintetice ale unor teste de laborator, să citim deasemenea și niște review-uri cu plusuri și minusuri din partea cumpărătorilor, apoi, convins fiind că Xiaomi a devenit în televizoare ceea ce este șă în telefoane, îi voi cumpăra produsul spre a mă bucura de el. Prefer să fiu un end-user, decât un beta-tester :)

Anonim

Prea puțin conteză transaparența sau alte proprietăți ale ecranului. În cele din urmă totul se reduce la calitatea vizualizării (rezoluție, număr de culori, puritatea negrului sau a albului ...). Restul e doar ... marketing.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile