duminică, 13 septembrie 2020

Biblioteca Disney+ se va diversifica prin adăugarea de filme și seriale de pe Disney Channel, Disney XD și Disney Junior

Disney a confirmat că va transfera către platforma VOD Disney+ toată biblioteca media de cele trei canale liniare ale sale din Marea Britanie, atunci când le va închide (luna viitoare).

Compania a făcut un anunț controversat în luna iunie, precizând că din 1 octombrie 2020 va închide în Marea Britanie televiziunile sale Disney Channel, Disney XD și Disney Junior, exact la 25 de ani după ce radio-difuzorul menționat s-a lansat în această țară. Canalul Sky Cinema Disney, dedicat lansărilor cinematografice ale studioului, va continua să funcționeze.

Într-un comunicat remis presei, Disney a explicat că serviciul său VOD va oferi în premieră cele mai recente filme și seriale care erau difuzate pe cele trei canale Disney ce vor fi închise în Marea Britanie, împreună cu producții de succes mai vechi din biblioteca sa.

Cele trei canale nu vor continua într-un format liniar nici măcar prin streaming online. În schimb, peste 4.000 de episoade Disney Channel și peste 1000 de episoade de programe Disney Junior vor fi adăugate în biblioteca Disney+.

Multe dintre favoritele telespectatorilor de pe Disney Channel, cum ar fi Boy Meets World, That's So Raven și Hannah Montana, sunt deja disponibile pe Disney +. Dar din 1 octombrie se vor adăuga alte episoade și filme precum Jessie, Liv și Maddie și cele din franciza Descendants.

Disney +, în prezent cu peste 60 de milioane de abonați plătitori la nivel global, a înregistrat o creștere importantă a descărcărilor aplicației în SUA, în weekendul următor lansării filmului Mulan, a cărui vizionare costă pe fani suma deloc modestă de 29,99 dolari.

Potrivit companiilor terțe de statistică a audiențelor, serviciul Disney+ a înregistrat o creștere cu 68% a descărcărilor aplicației. Mulan a fost, de asemenea, cel mai vizionat film VOD, cu performanțe chiar mai bune decât ale originalul Netflix realizat de Charlie Kaufman, "I'm Thinking Of Ending Things. Acest succes contrazice zvonurile anterioare care susțineau că filmul Mulan a avut performanțe slabe.


4 comentarii despre subiectul „Biblioteca Disney+ se va diversifica prin adăugarea de filme și seriale de pe Disney Channel, Disney XD și Disney Junior”:
Anonim

Cred ca la Craciunul 2021 se lanseaza Disney Plus si in Romania.

Anonim

Sper sa se lanseze și în România disney+

Anonim

Peste 7000 de episoade de conținut Disney Channel, Disney Junior și Disney XD sunt acum disponibile pe Disney + pentru ca abonații din Marea Britanie să poată urmări oricând și oriunde:

101 Dalmatian St
Amphibia
Big City Greens
Big Hero 6
Bluey
Bunk’d
Chip and Dale’s Nutty Tales
Coop and Cami Ask the World
Ducktales
Elena of Avalor
Fancy Nancy Clancy
Gabby Duran & the Unsittables
Gigantosaurus
Just Roll With It
Marvel’s Spiderman
Mickey and the Roadster Racers
Miraculous
Muppet Babies
P.J. Masks
Puppy Dog Pals
Raven’s Home
Star vs. The Forces of Evil
Star Wars Resistance
Stuck in the Middle
Superhero Adventures
Sydney to the Max
T.O.T.S
The Lion Guard
Vampirina
Zombies 2

Anonim

Se lansează si in Romania din vara aceasta (nu a fost precizata o data exacta).

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile