sâmbătă, 5 septembrie 2020

Cinemaraton HD, Aleph News HD și Film Box, în grila Orange Tv Satelit

Operatorul de televiziune cu plată Orange Home TV prin satelit (DTH din România) a introdus în grilă televiziunile Cinemaraton HD, Aleph News HD și, în rezoluție SD, postul tv Film Box, ne informează utilizatorul Animetv din Grupul HDSatelit.


Posturile au fost adăugate în grila Orange Home TV prin Satelit începând cu data de 1 septembrie 2020.

Serviciul Orange Home TV prin satelit este transmis prin tehnologia Direct to Home (DTH). Prin intermediul acesteia, canalele TV sunt retransmise printr-un sistem digital, direct prin satelit. Standardul folosit de Orange este Digital Video Broadcast - Satellite 2 (DVB-S2) - a doua generație de DVB-S. Acesta permite transmiterea canalelor atât la calitate SD, cât și HD. Semnalul canalelor TV este comprimat pentru a putea fi disponibil pe satelit, iar metoda de compresie folosită este Moving Picture Experts Group - 4 (MPEG-4). Satelitul Astra 5B (31.5° Est) prin care Orange România transmite canalele TV este operat de compania SES, unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicații prin satelit din lume.


11 comentarii despre subiectul „Cinemaraton HD, Aleph News HD și Film Box, în grila Orange Tv Satelit”:
Anonim

Cinemaraton cine deține acum?

Anonim

DIGI prin preluarea AKTA deține Cinemaraton și Comedy Est.

Anonim

De pe 1 septembrie au intrat aceste canale la Orange DTH

Anonim

la vodafone cand ?

Marius78

Dacă a intrat filmbox și cinemarathon în grilă focus, inseamna ca în perioada următoare o să intre cel puțin un filmbox în grilă DIGI cablu sau DTH

Marius78

Pentru anonim 2, posturile alea 2 aparțin tot de alta, s-a preluat doar partea de cablu iar posturile alea două în perioada următoare or sa fie cu bani

Anonim

Cel mai bun operator DTH din Romania....

Anonim

Orange Tv Satelit este mai bun ca Digi.

Unknown

Știe cineva,este mai ok că Telekom satelit,întrerupe la ploi,etc,cat costa abonamentul lunar? mulțumesc mult...

Anonim

Modul de prezentare la Aleph News este original, dar obositor. Mai bine se promovau sub forma unul post de radio pe unde ultrascurte, cu frecvențe naționale. La volan erau numai buni de ascultat.

Anonim

Cea mai Buna Televiziune !! si aici ne referim la mai multe si anume: 1.Claritatea Inagini HD.2.Cea mai sigura ca e prin Satelit.3.Rapiditatea cu care se schimba Programele tv.Succes ORANGE TV!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile