marți, 1 septembrie 2020

Discovery Media deschide vânzarea publicității locale pentru HGTV

- HGTV (Home and Garden TV), televiziunea din portofoliul Discovery, a fost lansată în Romania la începutul acestui an
- În urma performanțelor măsurate în perioada iulie-august, stația HGTV intră oficial și în portofoliul de publicitate gestionat de Discovery Media, începând cu luna septembrie
- În luna august, HGTV a fost lider în rândul televiziunilor de non-ficțiune
- În topul celor mai îndrăgite emisiuni din grila HGTV se află: Regii piscinei, Căutăm să renovăm, Case mari la prețuri bune.

Discovery Media, regia de publicitate a Discovery în România, anunță lansarea vânzărilor de publicitate locală pentru stația HGTV. Televiziunea a intrat în portofoliul global Discovery în urmă cu doi ani, odată cu achiziția companiei Scripps, iar prima interacțiune cu telespectatorii români a avut loc în luna mai a anului trecut, odată cu introducerea blocului de emisiuni HGTV în grila TLC, anunță Discovery printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

HGTV îmbogățește oferta de programe din portofoliul Discovery în România prin cinci piloni noi de conținut: vânzare și cumpărare de case, renovarea locuințelor, renovarea și apoi punerea în vânzare, construcția de case noi, case de vis, prin emisiuni dedicate, cum ar fi  „Vânătorii de case”, „Specialiști în renovări”, „Câștigător la loterie, caut casă” „Renovări pe plus sau minus”, „Case renovate și salvate”.

Emisiunile din grila HGTV au fost urmărite de un număr foarte mare de telespectatori odată cu lansarea televiziunii în România, în luna ianuarie a acestui an, confirmând faptul că acest tip de conținut, despre casă și grădină, este foarte popular și apreciat local. Interesul ridicat al telespectatorilor pentru programele cu focus pe amenajări interioare și achiziții de case, precum și nevoia de diversitate la nivel local în piața de publicitate ne-au convins că este un moment oportun să extindem portofoliul Discovery Media. Mai ales în contextul pandemiei, știm că oamenii au nevoie să evadeze în spații sigure, rămânând în același timp în confortul casei lor. Iar HGTV oferă fix acest tip de conținut de evadare din cotidian, un sentiment plăcut de „acasă”. Așa că venim pe piața locală cu un conținut foarte relevant pentru clienții de publicitate, prin intermediul căruia ei pot interacționa cu un public premium, într-un mod adaptat la nevoile actuale ale consumatorilor”, a declarat Iulia Popa – Senior Sales Manager Discovery Media.

Începând cu luna septembrie, HGTV se adaugă listei de stații existente în portofoliul Discovery Media din România: Discovery Channel, Travel Channel, TLC,  Eurosport 1 si Eurosport 2, marcând totodată și oportunitatea de diversificare a pieței locale de publicitate. În acest sens, Discovery Media vine acum în întâmpinarea clienților săi cu un nou conținut premium care se adresează unui public tânăr, activ, cu studii superioare și statut social ridicat. HGTV este singura stație TV care celebrează sentimentul de „acasă” și tot ceea ce implică acesta: spațiul, oamenii și trăirile acestora. Statia TV a reușit să devină în scurt timp destinația preferată a pasionaților de design interior, renovări și amenajarea grădinilor, care caută inspirație în fiecare zi. 

HGTV a intrat în sistemul de măsurare a audiențelor în luna iulie 2020 și s-a poziționat încă din prima lună ca stația numărul 2 pe piața TV din categoria televiziunilor de non-ficțiune, atât ca rating, cât și ca share. 

În luna august 2020, HGTV a devenit liderul categoriei în prime time, cu un rating mediu de 0.18 și o cotă de piață de 0.8 pe targetul comercial 18-49 urban, înregistrând și cel mai mare timp de vizionare din această categorie (81 de minute zilnic) și unul dintre cele mai mari de pe piața TV în general.

În ceea ce privește audiența, televiziunea are afinități foarte bune pe diverse targeturi comerciale: urban 18-49 studii și venituri medii și superioare, urban Esomar AB, angajați cu funcții de conducere din mediul urban, femei 18-49 cu studii medii și superioare.

Profilul demografic al stației se împarte după cum urmează: 54% foarte tineri (15-44 ani), 40% studii superioare, 41% Statut social superior Esomar AB, 57% locuiesc în București și orașele mari. 

HGTV este disponibil în rețeaua Digi România. 


17 comentarii despre subiectul „Discovery Media deschide vânzarea publicității locale pentru HGTV”:
xxx

cred ca aproape zilnic ma uit pe HGTV !! chiar e misto mai ales cum renoveaza aia casele :) iti fura inima :)

Gabriel

S-a dus calitatea acestui post. Incet, dar sigur o sa vedem la 10 minute reclame ca pe alte posturi Discovery. N-avea cum sa țină "minunea" prea mult

Anonim

Ce o fi asa de interesant sa te uiți la alții cum renovează o casa ?
Eu urăsc lucrul asta chiar și cind e vorba de casa mea. ..

Iulian

Atunci poate îți permiți dpdv financiar si chemi șmecheru', pardon MEȘTERUL ultimul Anonim. Canalu ala te ajuta cu un minim de IQ sa pui un perete de faianță si singur fara să-ți mai ia unu 30-40 lei la metru patrat manopera, mai scump ca faianta+materialele

Anonim

Dacă tu cumperi faianță sau gresie la un preț mai mic de 30-40 RON metrul nu cred ca ai înțeles nimic de acolo.. .

Iulian

Este un canal foarte util. Postul acesta + eventual alte tutoriale pe youtube te ajută să-ți faci singur casa si sa nu stai la.mână potlogarilor, bucurandu-te in acelasi timp si de munca ta si ramai si cu bani in buzunar

Sorin

La televiziunea HGTV nu sunt prezentate prețuri la faianță în România.
Iulian vrea să spună că acest post TV îl ajută să economisească niște bani, dacă urmărește tutoriale de acolo, și să facă chiar el munca necesară amenajării casei lui, fără să fie necesar să plătească manopere unor meșteri, manoperă care costă mai mult decât materialele.

Iulian

Sorin, nu sunt prezentate prețurile da' îți arată ca nu-ți trebuie studii fe specialitate ca să-ți aranjezi singyr casa si mai ales sa nu stai la mâna tablagiilor care se numesc profesioniști si care ib afară sa sr arunce la bani, munca si experiența ZERO barat scrie pe ei. Asta era ideea,nu partea cu cat costă manopera cu materialele in Romania asa cum si tu si cel de dinaintea ta prost a-ti inteles

Sorin

Looool, eu îți luam apărarea și ai înțeles pe dos :-)))

Anonim

Iulian, poate pui tu faianță, că și eu pun. Dar la.munca grea cum te descurci pentru casă? Când ai turnat ultima data 300 roabe de ciment pentru o temelie? Să vezi atunci, după primele 50 roabe, ce buni sunt "tablagii".

Iulian

Prefer sa stau inca 5 zile sa le torn singur decat sa mai apelez vreodată la ei. Toată ziua se arunca la bani, vor mese intinse la greu si stai dupa ri să-ți termine lucrarea. Asta este alta discuție, sa ramanem la tematica postului, care pentru un om de rand cu ceva ambiție si munca lui isi poate face casa si singur

Iulian

Se vede profesionalism din tine. La turnat fundatie la casă nu stai cy roaba. Facicofragele si chemi betinoniera. TOTUL te ajunge mai ieftin

Iulian

Decat sa torni 300 roabe de ciment cu unii meseriași mai bine dai 3500-4000 lei si chemi o betinoniera si in 2 ore ai fundația turnată si te ajunge si mai ieftin decat sa torni 300 roabe.

Anonim

Iulian, până acum te-ai lăudat că faci singur. Acum te-ai răzgândit, chemi profesioniștii cu betoniera? Ce nu pricepi tu e că eu nu te contrazic, nu sunt meseriaș, ci șofer, și imi pare rău că tu in zona ta ai avut colaborări in construcții cu scursurile societății. Află că nu toți sunt așa, eu am avut parte în ultimii zece ani doar de meseriași serioși. In al doilea rând, nu am spus că nu e un canal TV util, asta a scris alt anonim, faci confuzie.

Iulian

Ce treaba are profesionistul care face betonul pe firma la tona si il cara cu betinoniera.... cu meseriașul care sta si da la lopata si-l cara cu roaba. Alta era ideea. Pacat ca n-ai înțeles. Ma tine ala care face betonul si-l cara cu roaba in curte este egak cu cek care ți-l toarnă direct la betinoniera. Pentry mine subiect inchis

Sorin

Anonim, ce te obosești cu Iulian? Nu ai văzut că eu i-am luat apărarea și nu a înțeles? :-))

Anonim

Ai dreptate, Sorin.

Bine, Iulian, subiect închis petru tine.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile