marți, 29 septembrie 2020

Eurosport: rezumatul zilei de ieri de la Roland-Garros

 Eurosport a transmis către hdsatelit.com rezumatul zilei de ieri de la Roland-Garros. Mai jos veți găsi declarațiile experților Eurosport (Mats Wilander și Boris Becker) cu privire la:

- Deși crede că Nadal rămâne favoritul pentru titlul masculin la Roland-Garros, Boris Becker spune că acesta se va confrunta cu unele provocări serioase din cauza condițiilor meteorologice de la Paris.

- Mats Wilander a declarat la Eurosport Cube că Serena Williams este „cea mai mare jucătoare din toate timpurile”, indiferent dacă va câștiga un al 24-lea Grand Slam sau nu.

- Mats Wilander face avancronica meciului din turul doi dintre Dominic Thiem și Jack Sock.


DATA: 28 Septembrie 2020

EXPERT: Boris Becker

TOPIC: Deși crede că Nadal rămâne favoritul pentru titlul masculin la Roland-Garros, Boris Becker spune că acesta se va confrunta cu unele provocări serioase din cauza condițiilor meteorologice de la Paris.

Rafael Nadal este favoritul turneului. Spaniolul a câștigat turneul de douăsprezece ori. Dar anul acesta lucrurile sunt puțin diferite. Condițiile nu sunt ideale. Iubește topspinul, săriturile înalte și vremea caldă. Practic, tot ceea ce nu poate oferi Parisul anul acesta. De aceea cred că ce l-a rănit cel mai mult sunt chiar condițiile pe care trebuie să le înfrunte. 

Pentru mine, Nadal este favoritul principal, în ciuda condițiilor. Dar cred că diferența față de ceilalți jucători care au și ei șanse nu este la fel de mare ca de obicei. Îi am pe Djokovic și Thiem pe lista mea. Și tinerii curajoși precum Medvedev, Tsitsipas și Zverev au o șansă. Dar trebuie să așteptăm să-i vedem jucând.” 


DATA: 28 Septembrie 2020

EXPERT: Mats Wilander

TOPIC: Mats Wilander a declarat la Eurosport Cube că Serena Williams este „cea mai mare jucătoare din toate timpurile”, indiferent dacă va câștiga un al 24-lea Grand Slam sau nu.

Cred sincer că Serena a forțat nota ieri în primul set, încerca să facă prea multe, dar apoi s-a acomodat și a găsit tipul de joc potrivit pentru a câștiga. Trebuie să aibă grijă de ea în acest turneu, deoarece condițiile sunt foarte grele. Pare să joace fără nicio presiune, ceea ce este frumos de urmărit, pare fericită pe teren. Adversarele ei ar trebui să aibă grijă.

Nu e vorba despre cele 23 de titluri de Grand Slam pe care le-a câștigat sau cel de-al 24-lea pe care îl caută, Serenei Williams îi place să concureze și urăște să piardă. Îi place să câștige și asta cred că trebuie să ne amintim despre ea. Este poate cea mai mare adversară de pe terenul de tenis din toate timpurile.

Sper ca oamenii să își amintească că starea și curajul ei sunt mult mai importante decât numărul de Grand Slamuri pe care le câștigă. S-ar putea să nu câștige 24, dar va fi totuși considerată cea mai mare jucătoare din toate timpurile - masculin sau feminin.


DATA: 28 Septembrie 2020

EXPERT: Mats Wilander 

TOPIC: Mats Wilander face avancronica meciului din turul doi dintre Dominic Thiem și Jack Sock.

Acest meci este probabil cel mai teribil meci pe care l-ar putea juca Dominic Thiem. Nu va pierde în fața lui Sock în mai mult de patru ore, dar ar putea pierde în fața lui în mai puțin de trei ore, deoarece  Sock este foarte bun și are un forehand la fel de bun. 

El a venit de nicăieri în acest moment, nu are nicio presiune, nici așteptări, așa că acesta este cel mai interesant meci din turul doi pentru mine. Jack Sock este un jucător de tenis incredibil când își dorește asta și se pare că o face la Paris.”, a spus Mats Wilander pentru Eurosport.


Niciun comentariu despre subiectul „Eurosport: rezumatul zilei de ieri de la Roland-Garros”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile