luni, 14 septembrie 2020

Eurosport: US OPEN - Finala, 13 septembrie 2020

În urma meciului de aseară, Boris Becker (expert Eurosport, de șase ori campion de Grand Slam) i-a lăudat pe ambii jucători și a analizat finala masculină, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com:

Doar sportul poate scrie asemenea povești. Doar tenisul. Doi gladiatori au dat totul astăzi. De aceea iubim acest sport. De aceea suntem fascinați. Felicitări ambilor jucători. Amândoi meritau să câștige și niciunul nu merita să piardă. În tenis nu există remiză. Dominic Thiem s-a eliberat dintr-o situație aparent imposibilă. Îi voi spune Houdini, Houdini al tenisului. De la 0-2 la seturi, cu break făcut de Zverev în setul trei. De la 5-3 și serviciu pentru Zverev în decisiv. Cumva, austriacul a reușit să nu piardă acest meci, să nu-și piardă curajul. Așa e în sport”, a spus Boris Becker.

Este dureros pentru Zverev, poate cea mai dureroasă înfrângere a sa. Dar acesta este sportul. A făcut meciuri grozave, a revenit în semifinale, câștigând când părea imposibil să o mai facă. Acum nu a reușit să câștige când părea posibil. Așa e în tenis. Multe se pot schimba în 48 de ore. Înaintea meciului nu te-ai fi așteptat ca Zverev să evolueze atât de puternic, atât de controlat, să câștige meciuri în care nu a jucat cel mai bun tenis al său. Astăzi și-a arătat cel mai bun joc, dar nu a câștigat. Poate fi mândru de ce a arătat. A arătat tot ce poate și a pierdut în fața lui Thiem, care a fost cu un punct mai bun. Așa e sportul. Zverev are numai 23 de ani. Viitorul este în mâinile sale”, a mai spus Boris Becker.


Un comentariu despre subiectul „Eurosport: US OPEN - Finala, 13 septembrie 2020”:
Anonim

Din punct de vedere al participării, este cea mai slabă ediție a US Open din istorie.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile