marți, 13 octombrie 2020

Ana Ularu își face apariția în Alex Rider: Eva Stellenbosch este principala amenințare a tânărului spion

Serialul thriller cu spioni, Alex Rider, continuă cu un nou episod în această seară, de la ora 23.00, pe AXN. După ce l-am cunoscut pe Alex, povestea sa, dar și pe cei care sunt de partea lui în noua sa misiune sub acoperire, a venit momentul să îi descoperim și inamicii. Cea mai mare amenințare pentru Alex Rider este Eva Stellenbosch, decanul Point Blanc, personaj interpretat de bine-cunoscuta actriță Ana Ularu, anunță televiziunea AXN printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Eva își face apariția începând cu cel de-al doilea episod, ea fiind cea care îl va escorta pe Alex la Point Blanc, celebra academie situată undeva izolat, în Alpii Francezi. Internatul Point Blanc este condus de un director sinistru, doctorul Greif, și de mâna sa dreaptă, Eva Stellenbosch, și se promovează ca fiind un loc unde adolescenții cu probleme, care provin din familii extrem de bogate, sunt aduși pe calea cea bună.

Eva Stellenbosch este vicleană și aproape la fel de periculoasă precum "maestrul" ei; un psiholog genial care a lucrat cot la cot cu Greif în Africa de Sud și care a fost acuzată de practici neortodoxe, printre care supunerea unor subiecți umani la terori psihologice greu de descris. O expertă în a scoate la suprafață cele mai ascunse secrete și dorințe, are rolul de a înlătura toate mecanismele de apărare ale studenților Point Blanc pentru a înțelege cine sunt cu adevărat, astfel încât să își poată pune în aplicare planul.

Pe parcursul următoarelor episoade vom descoperi cum va fi relația dintre Alex Rider și Eva Stellenbosch, vom afla de ce este Eva cea mai mare amenințare pentru Alex, dar și ce plan macabru este în desfășurare la Point Blanc.

Ana Ularu are un mesaj pentru telespectatorii români, care o pot urmări în fiecare marți seara, de la ora 23.00, pe AXN, în serialul Alex Rider.


Niciun comentariu despre subiectul „Ana Ularu își face apariția în Alex Rider: Eva Stellenbosch este principala amenințare a tânărului spion”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile